Auli Herttuainen | Järvenpää

Terve! Olen Herttuaisen Auli

Päästyäni ylioppilaaksi Kellokosken lukiosta, lähdin opiskelemaan kasvatustiedettä ja valmistuin lastentarhanopettajaksi. Opetin lapsia ja johdin päiväkoteja yli kahdenkymmenen vuoden ajan, kunnes eräänä iltapäivänä ymmärsin, etten tiennyt mitään siitä maailmasta, josta vanhemmat väsyneitä tulevat lapsiaan hakemaan.

Kiinteistövälitys haki myyjää, lähdin oppimaan ja vaikka olen ehtinyt olla välillä muutamia vuosia eduskunta- ja järjestötyössäkin, vetää kaupankäynti puoleensa edelleen.  LKV/LVV tutkinnon suoritin 2003, jolloin myös opiskelin liiketalouden perustutkintoa ja valmistuin erikoistuneeksi ryhmänohjaajaksi. Minulla oli oma kiinteistönvälitysyritys muutaman vuoden ajan ja silloin Uudenmaan asumiseen liittyvät asiat tulivat tutuiksi.

Pidän ihmisten auttamisesta ja tukemisesta ja sitä kiinteistönvälittäjän työ minulle on.  Olla turvallinen ja osaava matkakumppani hetkellä, jolloin tehdään elämän isoja taloudellisia hankintoja sekä luovutaan rakkaaksi tulleesta kodista.

Olen kahden, jo aikuisen lapsen äiti ja kolmen iloisen tytön Mummu.  Harrastan vesijumppaa, yhteiskunnallisia asioita, sienestämistä ja klassista musiikkia. Kesääni kuuluvat kesäteatterit ja erilaiset yksinlaulukilpailut eri puolilla kaunista Suomea.  Talvisia iloja tuovat opinnot; parhaillaan suoritan avoimessa yliopistossa sosiaalipsykologian opintoja.  Asun eteläisessä Mäntsälässä, Ohkolassa, Tuusulan rajan tuntumassa Kellokoskella.

Auli Herttuainen
Myyntipäällikkö, LKV, julkinen kaupanvahvistaja
p. 040-1530150
auli.herttuainen@aitoasunnot. fi