Bianca Rannaväli | Järvenpää

Hei,  Bianca tässä!

Muutin pari vuotta sitten mieheni ja tyttäreni kanssa kiireisestä Helsingistä Järvenpäähän. Järvenpäästä löytyi meidän ihanteellinen rivitaloasunto lähellä sienimetsää, hiihtolatuja ja uimarantaa. Myös sisäinen rauha löysi minut sieltä ja koputti oveen.

Olen todella tyytyväinen valintaan; Järvenpää on todella lapsiystävällinen kaupunki ja ulkoilumahdollisuudet ovat tosi mahtavia.

Työurallani asiakaspalvelu, myyntityö ja logistiikka on ollut lähellä sydäntäni jo pitkään aikaan. Olen 5 vuotta työskennellyt kansainvälisten muuttojen parissa ja auttanut perheitä muuttamaan ulkomaille ja ulkomailta takaisin Suomeen. Ennen sitä olen ollut 10 vuotta myyntitehtävissä.

Vapaa-ajastani nautin talvisin lumilaudalla. Aiemmin kilpailutasolla, nyt perheen ja ystävien parissa. Myös maastohiito ja luistelu on talvisin meidän perheessä tärkeällä sijalla. Kesäisin kalastaminen Porvoon saaristossa, vesilautailu  ja pyöräily valloittavat ehdottamasti sydämeni.

Kodinvaihto on aina iso askel ja monesti aika stressaava vaihe elämässä. Haluan olla helpottamassa ja auttamassa tässä elämänmuutoksen osa-alueella.

Minulta saat varmasti rentoa henkilökohtaista palvelua ja minuun voit luottaa. Olen päämäärätietoinen ja kehitän osaamistani jatkuvasti.

 

 

Ota ihmeessä yhteyttä, olen sinua varten!

Bianca Rannaväli
bianca.rannavali@aitoasunnot.fi
p. 044 749 5965