Timo Kupiainen | Lappeenranta

 

Tervehdys!

Olen Timo Kupiainen ja olen aloittanut kiinteistönvälittäjänä vuonna 2015. Kiinteistö- ja asuntokauppa sekä rakennusala on minulle tuttuja kymmenen vuotta kestäneen rakennusliike kokemukseni kautta. Syntyjäni olen Helsingistä, mutta tieni on kulkenut vuosien saatossa Luumäen kautta Lappeenrantaan, jossa olen asunut jo vuodesta 1998.

Olen ollut aina hanakka tarttumaan töihin ja olenkin viettänyt 13 vuotiaasta asti kaikki vapaa-aikani töiden parissa. Ensimmäinen vakuituinen työpaikkani oli Lappeenrannassa Kaukaan paperitehtaalla, mutta polte yrittäjyyteen ja rakennusalalle vei minut mennessään. Laaja kokemus rakennusalalta onkin ehdottomasti yksi vahvuuksistani asunto- ja kiinteistökauppa asioissa.

Harrastuksiini on monta vuotta kuulunut metsästys ja kalastus sekä monipuolinen liikunta mm. lumilautailu ja kesäisin motocross. Nykyisin olen keskittynyt jumppailuun kuntosalilla sekä satunnaiseen lenkkeilyyn. Minusta on mukava tavata vanhoja sekä nykyisiäkin asiakkaita
harrastusten lomassa ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan.

Oman kodin ostaminen ja myyminen ovat merkittäviä asioita jokaisen meidän elämässä. Jotta kaikki menisivät kerralla hyvin, niin kannattaa avuksi ottaa kiinteistönvälittäjä, joka perehtyy teihin ja teidän tarpeisiinne sekä tekee kaikkensa että pääsette yhdessä toivottuun lopputulokseen. Kiinteistönvälittäjän työ vaatii myös ammattitaitoa sekä lajaa lain tuntemusta. Näistä minulla on todistukset suoritetuista kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnosta sekä LKV ja LVV pätevyydet.

Aktiivisuus ja asiakkaani tarpeisiin perehtyminen ovat ehdottomasti vahvuuksiani. Älä epäröi olla minuun yhteydessä olipa asiasi millainen tahansa. Minun käsissäni asuntoasianne ovat turvallisesti hoidossa.

Ystävällisin terveisin,
Timo Kupiainen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
040 536 0993
timo.kupiainen@omakodit.fi