Jari Palhomaa | Mäntyharju

Aitoasunnot_Jari_Palhomaa_kokoAito myyntimies palveluksessasi!

Olen Jari Palhomaa ja olen liittynyt Aitoasuntojen reippaaseen tiimiin kesällä 2011. Kaikki myynti- ja ostotoiminta on aina kiinnostanut ja vähitellen siitä muodostui itselleni myös ammatti. Asun Otavassa perheeni kanssa johon kuuluu vaimo, kaksi pientä lasta ja kissa.

Tekemällä oppii ja varhain oppimalla tekemään ei tule tekemisen puute. Kouluaikana jo pikku poikana aloitin kauppaamalla kesätöikseni mansikoita ja herneitä. Kauppakouluaikaan sovelsin heti oppeja käytännössä ilta- ja viikonlopputöinä kaupassa. Kun tietoa oli saatu tarpeeksi, siirryin myynnin ammattisarjaan. Lähes kymmenen vuotta elektroniikkamyyjänä kokeneiden kollegoiden seurassa antoi raudan lujan kokemuksen ja käsityksen myyntityöstä. Vuosien mittaan kaupan kohteet ovat vaihtuneet mutta idea ei, hyvin huomioon otettu ja palveltu sama asiakas, ostaa sen litran herneitä, tietokoneen kaikilla palveluilla, tai vaikkapa kodin itselleen. Tekemällä töitä periaatteella, lähtee hiukan aikaisemmin niin pääsee vähän myöhemmin, tapahtuu ennemmin tai vähän aikaisemmin.

Harrastuksiin kuuluu urheileminen eri tavoin, talvella hiihto ja kelkkailu ovat etusijalla, kesällä taas maastopyöräily, rullaluistelu ja lisäksi kirkkovenesoutu, joka huipentuu vuosittain Sulkavan soutuihin kilpasarjassa. Kalastus vie oman aikansa kesällä uistelun merkeissä ja siinä samalla tulee myös veneiltyä. Musiikki myös kiinnostaa lähes lajista riippumatta. Olen myös innokas kokeilemaan uusia erilaisia urheilu- ja muita harrastelajeja, eihän sitä voi koskaan tietää.

Jari Palhomaa
puh. 0440 500 550
jari.palhomaa@aitoasunnot.fi