Leena Korhonen | Mikkeli

Hei, Leena tässä!

Muutin mieheni, kolmen lapseni ja kissan kanssa Nastolasta vuonna 2002 Ristiinaan. Kotona perheestäni nykyisin on mieheni ja Onni-koiramme. Lapsemme ovat perustaneet omat kotinsa, mummikin minusta on jo kahdesti tullut.

Opiskeluaikoinani toimin kesälomat, viikonloput ja joskus illatkin asiakaspalvelutehtävissä vähittäiskaupassa. Valmistuttuani elämä kuljetti minut kirjanpitäjäksi – niin yritys- kuin kuntasektorillekin. Kodit ja niiden asukkaat ovat kuitenkin aina olleet lähellä sydäntäni, joten opiskelin ammatti-isännöitsijäksi. Isännöintitehtävissä toimin erilaisissa taloyhtiöissä sekä liikekiinteistöissä Lahden talousalueella. Työ oli kyllä mielenkiintoista ja vaihtelevaa… mutta…

… minut houkuteltiin myyntineuvottelijaksi kiinteistönvälitykseen ja hyvä niin! Asiakkaiden apuna asunnonvaihtoasioissa olen työskennellyt siis jo viime vuosituhannella Päijät-Hämeessä. Pitkän kokemuksen myötä työssäni tutuiksi on tulleet niin pikkuiset yksiöt kuin hulppeat kartanotkin. Mikkelin seutukunnalla olen saanut ihailla upeita rantamaisemia ja mökkiteitä ihan työn puolesta.

Kiinteistönvälittäjän tehtävät ovat ammatillisesti vaativia, asiat pitää osata tehdä kerralla oikein. Siksi olen pitänyt huolta siitä, että kouluttaudun työhöni parhaalla mahdollisella tavalla (LKV, YKV). Pyrin myös jatkuvasti päivittämään tietoni uusista säädöksistä ja hyvän välitystavan ohjeistuksista.

Vapaa-ajastani nautin metsäpoluilla Onnin kera ulkoilun merkeissä, kesäaikana Saimaa on veneilijälle vastustamaton. Matkailu on totaalinen irtiotto arjesta – tilaisuuden tullen lähden mieheni kanssa muille maille, vaikkapa vain viikonlopuksi.

Kodinvaihdossa on käsillä suuret tunteet laidasta laitaan, monesti myös elämän pituinen säästäminen. Jokainen asiakas tarpeineen on ainutlaatuinen. Mielestäni parasta palvelua on antaa jokaiselle henkilökohtaista, yksilöllisten tarpeiden mukaista apua. Luottamuksellisesti.

Leena Korhonen
kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
p. 0500-583161
leena.korhonen@aitoasunnot.fi