Marko Palhomaa | Mikkeli

Marko_Palhomaa_kokoYrittäjä, LKV

Olen Marko Palhomaa ja olen aloittanut kiinteistönvälittäjänä 1997. Kotoisin olen Mäntyharjulta ja nyt olen jo vuosien ajan kotiutunut Mikkeliin. Perheessä on vaimo ja pieni poika.

Kesätöissä olin jo kouluaikoina rakennuksilla joka kesä. Rakentaminen ja rakennukset kiinteistöineen ovat olleet siis lähellä sydäntä jo kauan. Nykyään rakentaminen on harrastus ja toteutuu lähinnä oman mökin nikkaroinnissa. Kaupallisen alan koulutuksen jälkeen oli luonteva suuntautua kiinteistönvälittäjäksi. Rakennuksilta jäänyt kokemus ja tieto ovat olleet erinomainen apu asuntojen ja kiinteistöjen myynnissä.

Talvisin harrastan lumilajeina perinteistä murtsikkahiihtoa sekä laskettelua. Kesäisin tuo mökkeily ja veneily vievät väkisin osan vapaa-ajastani. Syksyllä sienestys valloittaa ajatukset. Lisäksi aktiivinen järjestötoiminta on ollut mainio tasapainottaja työn ja kodin välillä.

Kiinteistövälitysyrittäjänä aloitin jo 1998. Olimme franchising-sopimuksella osa valtakunnallista ketjua. Kesällä 2009 irtauduimme ketjusta ja aloitimme Aito-ilmeellä. Aito kuvaa erittäin hyvin yrityksemme arvomaailmaa ja toimintatapaa. Haluamme olla aidosti asiakkaidemme etuna ja apuna elämän suurimmissa rahallisissa päätöksissä. Kodin hankinta on tulevaisuuden investointi, panostus omaan elämään ja elämänlaatuun. Toisaalta omassa kodissa voi olla useiden vuosien tai vuosikymmenten työansiot. Omaisuudesta kannattaa pitää huolta.

Marko Palhomaa
Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 0440 836 852
marko.palhomaa@aitoasunnot.fi