Mirkka Muhonen | Mikkeli

 

Olen aloittanut Aitoasunnoilla vuokravälittäjänä heinäkuussa 2018. Työtehtäväni Aidolla on vuokra-asuntojen välitys sekä myyntisihteerin työt. Satunnaisesti teen myös asuntokauppaa.

Olen paljasjalkainen mikkeliläinen ja myös puoliso on löytynyt samoilta kulmilta. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kolme tytärtä, joista kaksi jo täysi-ikäisiä ja yksi yläkouluikäinen. Lisäksi ilonamme on kolme omaa koiraa ja välillä myös vanhimman tyttären koira. Vapaa-aikani meneekin paljolti koirien kanssa ulkoillessa sekä puutarhahommissa. Pitkät metsälenkit ovat minun henkireikä. Syksyisin aika menee marja- ja sienimetsässä samoillessa.

Kesällä 2018 omakotiasuminen vaihtui pienkerrostaloelämään Urpolaan. Kun kotona asuvien määrä alkaa pienentyä, saattaa tulla eteen myös asumismuodon uudelleen järjestelyt. Tässä olikin meillä hyvä sauma tehdä muutto lähemmäksi keskustaa ja kokeilla miltä se kerrostaloeläminen tuntuu pitkästä aikaa. Onneksi taloyhtiöllä on viihtyisä piha jossa pääsee vielä upottamaan sormet multaan ja toteuttamaan puutarhaunelmiaan.

Kiinteistövälitysalalle olen tullut 2010. Sitä ennen toimin kahvilayrittäjänä Mikkelin terveyskeskuksessa. LKV tutkinnon suoritin 2012. Vuokra-asuntoja olen päätyökseni välittänyt vuodesta 2015 alkaen.

Pidän siitä että saan työskennellä ihmisten parissa ja olla heidän apuna asuntoasioissa, erilaisissa elämän tilanteissa. Kodin on oltava sellainen että siellä viihtyy, oli se sitten oma tai vuokrattu.

Mirkka Muhonen
Vuokravälittäjä, LKV
p. 044-2376038
mirkka.muhonen@aitoasunnot.fi