Tarja Luukkonen | Mikkeli

Olen uusi kiinteistövälittäjä Aitoasunnoilla, aloitin innolla työtehtävät lokakuun alusta.

Pankkimaailma jäi taakseni 39 vuoden jälkeen, keväällä 2018. Pitkän pankkiurani aikana minulle tuli tutuiksi asuntojen rahoittamisen lisäksi säästämisen- ja sijoittamisenasiat sekä paljon muuta mikä kuuluu ihmisen elämänkaareen.

Kesän vietin vapailla mökkeillen perheeni kanssa.

Asun puolisoni ja kahden koiravanhuksen kanssa maalaistalossa Mikkelin Sairilassa. Kangasniemellä mökin omistajina olemme olleet 5 vuotta. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi aikuista omissa kodeissaan asuvaa tytärtä. Tyttärien kautta olen kolmen lapsenlapsen onnellinen mummi.

Koti ja kotiin liittyvät asiat ovat minulla lähellä sydäntäni. Nautin takkatulen loimutuksesta ja syksyisestä kynttilöiden loisteesta.

Kodinhoidon lisäksi olen intohimoinen puutarhanhoitaja, marjastaja, sienestäjä ja käsityöpuikkojen heiluttaja. Pienille lapsenlapsille valmistuu sukkia, lapasia ja villapöksyjä tasaiseen tahtiin.

Aitoasunnoilla voin olla minulle ja sinulle tärkeiden kodin asioiden kanssa tekemisessä ja auttaa sinua asumisen unelmissasi. Olipa kyseessä koti, asunto, kesämökki tai omakotitalo, ole minuun yhteydessä.

Yhdessä hyvä tulee.

Tarja Luukkonen
tarja.luukkonen@aitoasunnot.fi
p. 0442146411