Erja Toivonen | Riihimäki

Hei, olen Erja!

Kiinteistönvälittäjäksi ajauduin aikoinaan kuin vaivihkaa ystäväni suosituksesta.

Ennen kiinteistönvälitys alalle siirtymistä työskentelin pankissa asiakkaiden asuntolainojen ja sijoitusasioiden parissa. Siirtyminen kiinteistönvälittäjäksi tuntuikin tosi luontevalta heti alkumetreistä alkaen.

Mielenkiintoisen ja innostavan työurani aikana olen käynyt useita ammattitaitoani vahvistavia ja ylläpitäviä koulutuksia mm. myynti- ja markkinointi,- sekä laki- ja esimieskoulutukset. Nykyään olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV).

Työssäni olen saanut tavata useita erilaisia ja ihania ihmisiä sekä nähnyt satoja persoonallisia koteja. Nautin täysin siemauksin jokaisesta uudesta asiakastapaamisesta.

Perheeseeni kuuluvat jo täysi-ikään ehtineet, omillaan asuvat rakkaat lapseni. Harrastuksiini kuuluvat matkailu, kuntotanssi, lenkkeily, metsässä samoilu ja sienestys. Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni. Kesäisin nautin ulkoilusta rentouttavassa auringonpaisteessa ja tottakai uimisesta, joka kuuluu myös harrastuksiini ympäri vuoden. Sisustussuunnittelu on myös aina ollut intohimoni.

Kiinteistönvälittäjän ammatti on minulle enemmänkin elämäntapa kuin työ. Pidän työstäni.

Olen Aito asiakaspalvelija!

Erja Toivonen
Myyntipäällikkö
Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 775 0571
erja.toivonen@aitoasunnot.fi