Kirsi Akola | Riihimäki

Kirsi tässä, hei!

Olen aito riihimäkeläinen, vaikkakin syntynyt Suomen Lapissa Sallassa. Rakas kotikaupunkini Riihimäki, niin tuttu ja turvallinen paikka, täällä olen asunut perheeni kanssa lähes koko elämäni ajan. Asustamme mieheni ja kahden teinitytön kanssa omakotitalossa, vanhimman tyttäremme olemme jo päästäneet omilleen. Vapaa-aikani vietän perheeni parissa rentoutuen, arkisissa askareissa touhuten ja ulkoillen. Nautin Sallan kauniissa luonnossa liikkumisesta niin talvisin hiihtäen kuin kesällä itikoiden parissa patikoiden. Tästä hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta saan virtaa ja energiaa työn koitoksiin.

Asiakaspalvelu on ollut aina lähellä sydäntäni. Työurallani olen ollut erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä jo pikkutytöstä lähtien. Opiskelun ohessa työskentelin useissa liikkeissä myyjänä. YO-markkinointimerkonomiksi valmistuttuani työskentelin muutaman vuoden pankissa. Tämän jälkeen pääsin tutustumaan kiinteistönvälitysalaan, toimin 5 vuotta myyntisihteerinä ja lisäksi tein myös myyntineuvottelijan töitä sihteerin töiden lomassa.  Työskentelin 15 vuoden ajan asiakaspalvelussa kansainvälisessä yrityksessä, mutta kaipuu toi minut takaisin kiinteistönvälitysalalle vuonna 2011. Vuosien saatossa olen suorittanut useita myynti-, markkinointi- sekä lakikoulutuksia ja 2013 suoritin LKV-tutkinnon.

Olen Sinun varten, kuuntelen ja toteutan toiveitasi ja tarpeitasi, olit sitten myymässä tai ostamassa kotia itsellesi. Turvallista ja aktiivista välittämistä kauppaan asti, olen rehellinen ja aito – minusta löytyy se taito. Ota yhteyttä, on ilo palvella Sinua ja hymyillään, kun tavataan!

Kirsi Akola
Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 775 0572
kirsi.akola@aitoasunnot.fi