Taimi Mäkelä | Riihimäki

Hei, olen Taimi

Olen LKV-tutkinnon suorittanut kiinteistönvälittäjä ja toiminut välittäjänä Riihimäellä ja ympäristökunnissa jo yli 30 vuoden ajan. Olen koulutukseltani markkinointimerkonomi ja ennen kiinteistönvälitysalaa olen toiminut myynti- ja markkinointisihteerinä. Olen suorittanut monia myynti- , laki- ja esimieskursseja vuosien varrella. Minulle on todella tärkeää toimia ihmisten parissa ja asiakaspalvelusta on tullut minulle sydämen asia. Parasta tässä työssä on erilaisten ihmisten tapaaminen ja onnistumisen ilo; kun saa aikaan kaupan, joka tekee sekä myyjän että ostajan onnelliseksi. Se antaa taas voimia ja energiaa jatkaa eteenpäin yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa.

Olen kotoisin Lopelta ja Lopen mökillämme vietämmekin mieheni kanssa suuren osan liikenevästä vapaa-ajasta. Siellä kaikenlainen puuhastelu on mukavaa ja rentouttavaa vastapainoa työlle. Saunominen, uiminen, soutelu, melominen ja vaikka sup-lautailu mökkijärvellämme on suuri nautinto. Minut voi tavata myös metsäpolulta pyöräilemästä tai kävelyltä. Matkustelusta on tullut myös rakas harrastus.

Mieheni lisäksi perheeseeni kuuluu jo täysi-ikäiset lapseni avio- ja avopuolisoineen sekä heidän ihanat, karvaiset koiralapsensa. Vaikka lapsillani on jo omat kodit, on tärkeää kokoontua yhteen ja tehdä vaikka pitkiä metsäretkiä yhdessä koirien kanssa.

Mikäli etsit luotettavaa ja ammattitaitoista välittäjää, joka on Aito ihminen, ota yhteyttä! Haluan olla luottamuksesi arvoinen.

Taimi Mäkelä
Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 7750573
taimi.makela@aitoasunnot.fi