Marja Malin

Kiinteistönvälittäjä, LKV

marja.malin@aitoasunnot.fi 044-7750570

Asiakkaiden kertomaa:


Palveluksessasi Marja Malin.

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.

Olen innostuva, mutkaton ja toimelias.

Missä asut?

Hausjärvellä, maalla vanhassa 50-luvun jatkuvaa remonttia kaipaavassa talossa.

Mikä on parasta työssäsi?

Työssäni on mielenkiintoista erilaiset ihmiskontaktit ja erilaiset kodit. On uudiskohteita, kiinteistöjä, osakkeita, tontteja ja vapaa-ajan asuntoja. Sopivasti haastetta tuo myös uudet lainsäädännöt ja asetukset. Parasta työssäni on onnistuneet kaupat, tyytyväiset asiakkaat ja varsinkin kun vanha asiakas palaa yhä uudestaan. Se tunne, että on voinut auttaa jotain ihmistä elämässä eteenpäin.

Kuinka kauan olet työskennellyt alalla?

Ystäväni houkuttelemana ja suosituksesta tulin alalle vuonna 2005. LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2008.

Missä olet omasta mielestäsi erityisen hyvä (työssäsi)?

Asenteeni työhön ja työntekoon. Uskolliset asiakkaat seuraavat perässä mikä kertoo luottamuksesta ja läsnäolo ja tuki asiakkaiden tehdessä tärkeitä isoja päätöksiä.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-aikani kuluu vanhan talomme kunnostuksessa ja pihapiirissäkin riittää puuhaa koko vuodeksi. Syksyisin samoilen metsässä sieniä keräillen. Koiramme Hilda ja Hulda pitävät huolen päivittäisestä liikunnastani.

Unelma-ammattisi lapsena?

En muista, että olisin haaveillut mistään unelma-ammatista lapsena, mutta myöhäisemmällä iällä halusin siitake-sieni viljelijäksi.

Keitä perheeseesi kuuluu?

Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi aikuinen poikani jo pesästä lentäneenä ja kaksi karvaista Bretagnen Bassettia; Hilda ja Hulda.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Oma koti ja sen ympäristö sekä metsässä samoilu rentouttaa kropan ja mielen. Kun tekee itselle merkityksellisiä asioita ja saattaa ne loppuun. 

Mikä on parasta Aitoasunnoissa?

Mukavat työkaverit, koko yhteisön hyvä ja rento ilmapiiri. Kannustava ja luottava yritysjohto, joka mahdollistaa vapaaseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

Mitä yllättävää voit kertoa itsestäsi?

Ranskan kielen taito tuli perintönä hevoshommista nuoruudessa Ranskassa asuneena. Päivät kuluivat tuolloin estehevosten parissa ratsastellen ja kisoja kierrellessä. Silloinen pomoni kuului Ranskan maajoukkueeseen, joka mahdollisti työnteon ja valmennuksen huipputallissa.

Beatles vai Rolling Stones? 

Kummatkin sopivat tilanteesta riippuen. Mutta lisätään kuitenkin vielä CCR.

Elämäsi hienoin hetki?  

Tämän päivän työelämässä kaikki onnistuneet kaupat ja ihmisten auttaminen elämässä eteenpäin ovat aina hienoja hetkiä. Oman lapsen syntymä on varmaan kaikista onnellisin hetki.

Elämäsi noloin hetki? 

Ei taida olla elämäni noloin hetki mutta hiukan hävetti, kun viime kesänä sekoitin ”termit” gluteeniton ja laktoositon. Menin kaikessa kiireessä kauppaan ostamaan koirilleni piimää ja ihmettelin kassaneidille, että eikö teillä ole laisinkaan gluteenitonta piimää hyllyssä koska koirani juovat sitä päivittäin. Kassa hiukan empi ja ihmetteli että eipä taida olla ja tokaisi perään, pitäisi varmaan tilata, sitä voisi mennä ihmisillekin. Kaupan parkkipaikalla tajusin kysyneeni gluteenitonta piimää, kun tarkoitin tietenkin laktoositonta… Ei tarvinnut mennä vähään aikaan siihen kauppaan ostoksille…

Ketä ihailet ja miksi?

Lapsena ihailin suunnattomasti ratsastuksen opettajaamme Rintalan Sonjaa. Tänä päivänä ihailen ystävätärtäni ja hänen loputonta energisyyttä, positiivisuutta ja avuliaisuutta.

Motto elämässä?

Vanha Anna-Liisa tätini muistutti aina: ”Anna yksi saat kaksi.” Tätä ohjetta voisin pitää hyvänä mottona ja elämänohjeena.

Ota yhteyttä