Tarja Ketola-Greggilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

tarja.ketola-greggila@aitoasunnot.fi 040-1536375

Asiakkaiden kertomaa:

”Vaikka olemme viikkojen ja kuukausien ajan miettineet, mitä parannettavaa myynti- tai ostoprosessissa on sinun kannaltasi, emme ole keksineet mitään, mikä olisi voinut sujua paremmin. Asuntonäytössä annoit meille aikaa ja tilaa – se oli merkityksellistä, sillä sen myötä tajusimme saapuneemme kotiin. Kiitos myös avusta ja tuesta asuntokaupan ja asuntolaina-asioiden käänteissä! Oman asuntomme myynti taas oli uskomattoman tehokasta, suorastaan hämmästyttävää!”

”Olin aloittamassa asunnonmyyntiä ja päätin selvittää alueeni neliöhintoja pankin verkkosivuilta; jonka jälkeen Tarja soitti minulle. Kuusi viikkoa myöhemmin asunto oli jo myyty. Koko prosessin ajan Tarja oli loistavasti askeleen edellä, piti minua ajantasalla, antoi hyviä vinkkejä asunnon viimeistelyyn näyttöjä varten sekä oli hyvin selkeä käytännön asioissa. En keksi yhtäkään asiaa mikä olisi voitu hoitaa ammattitaitoisemmin tai paremmin – elämäni paras asuntokauppatapahtuma!”

”Kuten varmaan arvaat, meillä kävi useampi välittäjä antamassa arvion talostamme. Pakko sanoa, että sinä olit ehdottomasti paras. Perustelut: ammattitaitoisuus, hienotunteisuus, luottamus, ystävällisyys.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ensikäynnistä kaupantekoon saakka. Saimme sinulta realistisen arvion kohteestamme, ja vallitsevasta markkinatilanteesta. Arvostamme sitä, että pidit meidät erittäin hyvin ajan tasalla kaikista tilanteista ja esimerkiksi näyttöjen ajankohdat oli sovittavissa joustavasti. Koko myyntiprosessi sujui tehokkaasti ja erittäin hyvässä hengessä. Tunsimme olevamme ammattilaisen kanssa tekemisissä. Suosittelemme sinua mielellämme kaikille tutuillemme tulevissa asunnonvälitystarpeissa.”

”…meikäläinen on erittäin vakuuttunut sun otteesta tähän hommaan. Kun asunnonosto tai myynti tulee ajankohtaiseksi Suomen maaperällä niin tiedän kyllä keneen ottaa ensimmäisenä yhteyttä… 5/5!”


Palveluksessasi Tarja Ketola-Greggilä.

Tarja kolmella sanalla:

empaattinen, rehti, pohojalaanen

Missä asut?

Järvenpäässä

Mikä on parasta työssäsi?

tyytyväinen asiakas ja onnistuneet asuntokaupat

Missä olet omasta mielestäsi erityisen hyvä (työssäsi)?

Olen hyvä kuuntelemaan asiakkaan tarpeita ja lakikiemurat ovat hallussa.

Mitä teet vapaa-ajalla?

ulkoilen metsässä koiran kanssa, harrastan frisbee golfia ja ryhmäliikuntaa sekä kokkailen

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

perhe, ystävät ja auringon lämpö

Ketä ihailet ja miksi?

Ihailen omaa edesmennyttä isääni. Hän oli huumorintajuinen, kiltti ja viisas.

Mikä oli unelma-ammattisi lapsena?

ammattiratsastaja

Parasta Aitoasunnoissa?

ihanat kollegat

Motto elämässä?

Komiat pärjää aina!

Ota yhteyttä