Asiakkaiden kertomaa:

”Kohteemme oli enemmän kuin haasteellinen, suuren kokonsa, erilaisuutensa ja sijaintinsakin vuoksi. Pelkäsimme myyntiajan ja sopivan ostajan löytymisen olevan pitkä tuskallinenkin taival. Mutta ihme ja kumma, isolla työllä ja sitkeydellä sait myytyä kotimme noin 6 kk:ssa tälläisenä aikana vielä, kun mikään ei juuri liikkunut mihinkään. Olimme valmistautuneet hinnan alennukseen, ja näin toki tapahtuikin. Mutta tärkeämpää oli saada meille jo ylisuuri talomme tiluksineen myytyä, ja pääsimme viimein rakentamaan sitä uutta haaveilemamme unelmaa, ja löytämäämme pikkutaloa itsemme näköiseksi.

Et ollut vain töissä meille. Koimme sinut erittäin rehdiksi ja ahkeraksi, ihmisläheiseksi, mukavaksi aidoksi ihmiseksi, ei pelkäksi välittäjäksi, jos näin saa ilmaista. Arvostimme sitä todella. Kuuntelit myös toiveitamme näytöistä ja toteutus oli juuri niiden mukainen. Kiitos myös vielä niistä oman pihasi flunssalääkkeistäkin, joita sain palaverimme yhteydessä sinulta. Kiitos sujuvasta, asiantuntevasta, tsemppaavasta ja erittäin mukavasta yhteistyöstä!”
– Katja & Tero

”Koko myyntitapahtuma oli jouheva, palvelu asiantuntevaa ja luotettavaa. Vaikka myynti tapahtui nopeasti, informaatiota saatiin koko ajan. Lopullinen kauppahinta oli alueen tason mukainen. Pystyn suosittelemaan Sinua, jos joku tarvitsee asunnonvälittäjää!”


Palveluksessasi Tarja Luukkonen.

Tarja kolmella sanalla:

avoin, positiivinen ja avarakatseinen

Missä asut?

Mikkelin Sairilassa Ok-talossa

Parasta työssäsi?

Olla avuksi uuden kodin etsijöille ja kodin vaihtajille

Kuinka kauan olet työskennellyt alalla?

Aloitin lokakuun alussa 2018

Missä olet omasta mielestäsi erityisen hyvä (työssäsi)?

Olen tunnollinen ja tarkka työssäni.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Käsitöitä, askartelen vuoden aikojen mukaan. Kuntosalilla käyntiä muun ulkona lenkkeilyn lisäksi. Olen innokas puutarhanhoitaja ja metsässä liikkuja.

Keitä perheeseesi kuuluu?

Puolison lisäksi kaksi aikuista tytärtä ja kolme lapsenlasta.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Lapsenlapsien kehittyminen ja heidän kanssaan leikkiminen

Mikä on parasta Aitoasunnoissa?

Rento välittäminen

Kerro jotain yllättävää itsestäsi.

Minulla tatzka, jonka teetin kun täytin pyöreitä vuosia.

Elämäsi hienoin hetki?

mummiksi tuleminen

Elämäsi noloin hetki?

Luonnollisen tarpeen tekeminen ulkomailla moottoritien reunaan

Unelma-ammattisi lapsena?

kioskintäti

Ketä ihailet ja miksi?

Ihailen äitiäni joka asuu yksin ok-talossa ja on kasvattanut kuusi lasta joille on antanut hyvät elämän ohjeet. Äitiäni joka vielä 80 vuotiaana käy kalalla ja jaksaa hoitaa myös kesämökin ja kerätä marjoja.

Beatles vai Rolling Stones?

Rolling Stone

Motto elämässä?

Kaiken oppii!

Ota yhteyttä