AsuntokauppaKodin myynti

Kuka sanoi, että kodin myyminen on monimutkaista?

Me Aitoasunnoilla teemme kodin myymisestä helppoa, mukavaa ja nopeaa. Kun myyt kodin kauttamme, voit luottaa siihen, että palvelemme sinua osaavasti ja luotettavasti. Ammattitaitoiset välittäjämme, laaja verkostomme ja tehokas markkinointimme varmistavat, että löydämme kodillesi juuri sen oikean ostajan. Olipa kotisi pieni tai suuri, panostamme sen myyntiin kaiken osaamisemme. Lähdemme aina liikkeelle juuri sinun tarpeistasi ja etsimme niihin parhaat ratkaisut. Me hoidamme myynnin lähtöviivalta maaliin – sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Voit tutustua ja ladata asunnon myyjän ja ostajan oppaan Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n sivuilta.

Näin se myynti käy!

1. Laita meidät töihin soita, meilaa, tekstaa tai whatsappaa. Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä. Tulemme mielellämme tutustumaan sinuun ja kotiisi. Samalla teemme ilmaisen ja luottamuksellisen myyntisuunnitelman.

2. Aloita pakkaaminen myyntipäätöksen jälkeen on aika valmistautua muuttoon. Kodistasi tulee tarjous jo ensimmäisen kuukauden aikana, mikäli hinta koetaan markkinoilla oikeaksi. Sitä ennen tilaamme, tutkimme ja tarkistamme puolestasi satoja asiapapereita. Kun paperityöt on tehty, markkinoimme kotiasi ostajille ja järjestämme kodissasi esittelyjä.

3. Tee kaupat vakava paikka. Kun tarjous tulee, mitä sille pitää tehdä? Tilastojen mukaan ensimmäinen tarjous johtaa parhaaseen lopputulokseen 99%:n todennäköisyydellä. Yleensä seuraavat ovat vähemmän tai enintään saman verran. Tärkeintä meille on ratkaisu, johon sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä. Kaupan jälkeen molemmat pääsevät jatkamaan elämässä eteenpäin – uudessa, sopivammassa kodissa.
Kodin ostaminen


Entä kuka sanoi, että kodin hankkiminen on mutkikasta?

Me autamme sinua löytämään sen oikean. Kerro meille millainen on unelmiesi koti – poikkea toimistolle tai pirauta. Voit tutustua laajaan kohdevalikoimaan helposti myös verkkosivuillamme. Me etsimme vuosien kokemuksella juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan osoitteen, sillä meille on sydämen asia tehdä kodin ostamisesta niin helppoa, mukavaa ja nopeaa kuin ikinä mahdollista.


Joskus sitä vaan rakastuu heti.Palveluhinnasto


Välityspalkkio on 4,96 %* velattomasta hinnasta.
Minimi välityspalkkio huoneistosta on 3100 €*.
Minimi välityspalkkio kiinteistöstä on 3720 €*

Asiapaperit minimi 150 €*
Arviot minimi 496 €*.

*sisältää alv. 24%