Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme

Lujatalo

Olemme tehneet yhteistyöltä Lujatalon kanssa Riihimäellä esimerkiksi As Oy Riihimäen Kotipesän asuntojen myynnissä.

Valiotalo

Olemme tehneet yhteistyötä Valiotalon kanssa Lappeenrannassa esimerkiksi As Oy Lappeenrannan Kompassin asuntojen myynnissä.

Pohjola Rakennus

Olemme tehneet yhteistyötä Pohjola Rakennuksen kanssa Hyvinkäällä esimerkiksi As Oy Hyvinkään Villamestarin asuntojen myynnissä.

FH-Invest

Olemme tehneet yhteistyötä FH-Investin kanssa Järvenpäässä esimerkiksi As Oy Järvenpään Tupalinnan asuntojen myynnissä.

Valiotalo

Olemme tehneet yhteistyötä Valiotalon kanssa Mikkelissä esimerkiksi As Oy Mikkelin Kotitähden asuntojen myynnissä.

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme

Aari

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme AARI tarjoaa täyden palvelun konseptin metsänomistajille ja metsäsijoittamisesta kiinnostuneille. AARI on perustanut Suomen ensimmäisen metsäsijoittamisesta kiinnostuneille suunnatun Yhteismetsän, jossa yhteismetsäosuuden jälkimarkkina-arvolla on hyvä likviditeetti ja arvonmääritykseen selkeä läpinäkyvyys.

Conifer

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme Conifer on metsäsijoittamisen edelläkävijä ja erikoistunut instituutiosijoittajien metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Conifer hallinnoi noin 100.000 hehtaarin metsäomistusta markkina-arvoltaan lähes 350 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 se hankki asiakkailleen metsätiloja yli 40 miljoonan euron arvosta ja tavoitteena on lisätä tilahankinnan volyymia tulevina vuosina.     

Jesse Haaja - Aitoasunnot

Jesse Haaja
Luova johtaja

jesse.haaja@aitoasunnot.fi
045 631 8031