AitoasunnoistaTunnet meidät palvelusta

Meillä Aitoasunnoilla on yksi tehtävä: tehdä kodin myymisestä ja ostamisesta helppoa, miellyttävää ja nopeaa.

Aitoasunnot on 2009 perustettu henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistövälitysliike, joka on kotiutunut Lappeenrantaan, Mikkeliin, Järvenpäähän, Riihimäelle ja Mäntyharjulle. Meillä tehdään työtä laadusta tinkimättä, suurella sydämellä, pitkän linjan ammattitaidolla ja aidolla asenteella – ihmisten takia. Emme tee tätä pelkkien kasvukäyrien takia, meille tärkeintä on aina tyytyväinen asiakas. Palveluihimme kuuluvat asuntokaupan lisäksi vuokravälitys, mökkikauppa sekä metsätilakauppa.

Kiinteistö kuin kiinteistö, me autamme sen myymisessä ja ostamisessa – tänään ja huomenna.

 Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys.


Kun haluat myydä tai ostaa, ota yhteyttä Aitoon!
Yhteistyökumppanimme

Lujatalo

Olemme tehneet yhteistyöltä Lujatalon kanssa Riihimäellä esimerkiksi As Oy Riihimäen Kotipesän asuntojen myynnissä.

Valiotalo

Olemme tehneet yhteistyötä Valiotalon kanssa Lappeenrannassa esimerkiksi As Oy Lappeenrannan Kompassin asuntojen myynnissä.

Pohjola Rakennus

Olemme tehneet yhteistyötä Pohjola Rakennuksen kanssa Hyvinkäällä esimerkiksi As Oy Hyvinkään Villamestarin asuntojen myynnissä.

FH-Invest

Olemme tehneet yhteistyötä FH-Investin kanssa Järvenpäässä esimerkiksi As Oy Järvenpään Tupalinnan asuntojen myynnissä.

Valiotalo

Olemme tehneet yhteistyötä Valiotalon kanssa Mikkelissä esimerkiksi As Oy Mikkelin Kotitähden asuntojen myynnissä.

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme

Aari

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme AARI tarjoaa täyden palvelun konseptin metsänomistajille ja metsäsijoittamisesta kiinnostuneille. AARI on perustanut Suomen ensimmäisen metsäsijoittamisesta kiinnostuneille suunnatun Yhteismetsän, jossa yhteismetsäosuuden jälkimarkkina-arvolla on hyvä likviditeetti ja arvonmääritykseen selkeä läpinäkyvyys.

Conifer

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme Conifer on metsäsijoittamisen edelläkävijä ja erikoistunut instituutiosijoittajien metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Conifer hallinnoi noin 100.000 hehtaarin metsäomistusta markkina-arvoltaan lähes 350 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 se hankki asiakkailleen metsätiloja yli 40 miljoonan euron arvosta ja tavoitteena on lisätä tilahankinnan volyymia tulevina vuosina.     
Aitoa välittämistä vuodesta 2009

”Olin työskennellyt noin 10 vuotta franchising-yrittäjänä valtakunnallisessa kiinteistönvälitysketjussa. Talouden myllerryksissä 2008–2009 ketju alkoi hiipua ja unelma omasta brändistä kasvaa. Mielessä kyti ajatus vähän aidommasta kiinteistönvälitysliikkeestä, jossa töitä tehdään ihminen edellä, ja johon sekä asiakkaat että työntekijät ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat”, yrityksen perustaja Marko Palhomaa muistelee. 

”Yrityksen nimi olikin yllättävän vaikea ja monimutkainen ajatelma. Sen tuli kuvata selkeästi arvomaailmaa viittaamatta paikkakuntaan tai henkilöön, ja olla riittävän erilainen sekä erottuva, kuitenkin tunnistettavissa kiinteistönvälitykseen”, Marko kertoo. Lukuisista vaihtoehdoista yksi nousi ylitse muiden – Aitoasunnot. Lähes vuoden pohjatyön jälkeen Aitoasunnot perustettiin 2009. Suomessa elettiin tuolloin taantuman aikaa pitkän nousukauden jälkeen. Lehman Brothers oli kaatunut, pankeista ei saanut lainaa kuten aiemmin oli totuttu. 

”Halusimme rakentaa Aitoasunnot asiakkaiden kumppaniksi ja avuksi elämän muutoksissa. Asuntokauppaan liittyy usein jokin suurempi elämänmuutos, josta kaupanteko on pieni osa. Kuitenkin niin tärkeä osa, että mikäli kauppa jää tekemättä, ei elämässä pääse eteenpäin. Se on henkilökohtainen ja luottamuksellinen osa, kaikilla erilainen.” Aitoasuntojen liikeidea onkin auttaa ihmisiä elämässä eteenpäin!

Vankkaa ammattitaitoa viidellä eri paikkakunnalla

Aitoasuntojen ensimmäinen toimisto ja nykyinen pääkonttori sijaitsee Mikkelissä Raatihuoneenkadulla. Yrittäjä Marko Palhomaan lisäksi mukana toiminnassa on ollut kantavana voimana Arto Hokkanen. ”Arton mukaan tulo oli ikimuistoinen. Hän asteli toimistoomme aamukahville ja ilmoitti: ’Minä olen ajatellut tulla tänne töihin!’ Pähkäilin asiaa, Artolla oli ikää jo lähes 60 eikä kunnolla tunnettukaan. Ammattitaito ja puheet kuitenkin vakuuttivat. Kyllä-sanaa seurasi loma-anomus: ’Olen tottunut viettämään talven Floridassa, kai se sopii?'” Vuosien saatossa Arto on auttanut lukuisia ihmisiä elämässä eteenpäin. Hänen työllään on ollut suuri merkitys.

Aitoasuntojen kasvu pyrähti käyntiin ripeästi. Toiminta laajeni Mäntyharjulle Jari Palhomaan aloittaessa yrityksessä. Aitoasunnot on sittemmin kotiutunut niin Riihimäelle, Järvenpäähän kuin Lappeenrantaankin. ”Meillä on hyvä tekemisen meininki. Positiivinen asenne, uuden oppiminen, tiimityö, huumori, uteliaisuus sekä halu tehdä asiat paremmin ovat polttoainettamme. Koska tavoitteenamme on myös auttaa henkilökuntaamme kasvamaan ja pääsemään elämässä eteenpäin, ylläpidämme ammatillista osaamista monipuolisilla koulutuksilla ja panostamme työhyvinvointiin.” 

Henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistönvälitysliike

Tällä hetkellä Aitoasunnoilla työskentelee 19 kiinteistönvälityksen vankkaa ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla. Töitä ei tehdä 2020-luvullakaan pelkkien kasvukäyrien takia, tärkeintä on aina tyytyväinen asiakas. Siksi Aitoasunnot onkin edelleen henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistönvälitysliike, jossa toimeksiannot hoidetaan aina yksilöllisesti, luottamuksellisesti ja ammattitaidolla. Kiinteistö kuin kiinteistö, Aitoasunnoilta saa apua sen myymisessä ja ostamisessa – tänään ja huomenna. Meillä on jalat lujasti maassa ja katse kohti tulevaa.


Aitoa välittämistä.