Aitoasunnoista

Alan parasta palvelua

Meillä Aitoasunnoilla on yksi tehtävä: tehdä kodin myymisestä ja ostamisesta helppoa, miellyttävää ja nopeaa. Aitoasunnot on 2009 perustettu henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistönvälitysliike, joka on kotiutunut Lappeenrantaan, Mikkeliin, Järvenpäähän, Riihimäelle ja Mäntyharjulle. Meillä tehdään työtä laadusta tinkimättä, suurella sydämellä, pitkän linjan ammattitaidolla ja aidolla asenteella. Emme tee tätä pelkkien kasvukäyrien takia, sillä oma koti on maailman tärkein paikka. Siksi meille tärkeintä on aina tyytyväinen asiakas. Palveluihimme kuuluvat asuntokaupan lisäksi vuokravälitys, mökkikauppa sekä metsätilakauppa. Kiinteistö kuin kiinteistö, me autamme sen myymisessä ja ostamisessa – tänään ja huomenna.

 Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys.

Kun haluat myydä tai ostaa, ota yhteyttä Aitoon!


Miten Aitoasunnot sai alkunsa?

”Olin työskennellyt noin 10 vuotta franchising-yrittäjänä valtakunnallisessa kiinteistönvälitysketjussa. Talouden myllerryksissä 2008–2009 ketju alkoi hiipua ja unelma omasta brändistä kasvaa. Mielessä kyti ajatus vähän aidommasta kiinteistönvälitysliikkeestä, jossa töitä tehdään ihminen edellä, ja johon sekä asiakkaat että työntekijät ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat”, yrityksen perustaja Marko Palhomaa muistelee. 

”Yrityksen nimi olikin yllättävän vaikea ja monimutkainen ajatelma. Sen tuli kuvata selkeästi arvomaailmaa viittaamatta paikkakuntaan tai henkilöön, ja olla riittävän erilainen sekä erottuva, kuitenkin tunnistettavissa kiinteistönvälitykseen”, Marko kertoo. Lukuisista vaihtoehdoista yksi nousi ylitse muiden – Aitoasunnot. Lähes vuoden pohjatyön jälkeen Aitoasunnot perustettiin 2009. Suomessa elettiin tuolloin taantuman aikaa pitkän nousukauden jälkeen. Lehman Brothers oli kaatunut, pankeista ei saanut lainaa kuten aiemmin oli totuttu. 

”Halusimme rakentaa Aitoasunnot asiakkaiden kumppaniksi ja avuksi elämän muutoksissa. Asuntokauppaan liittyy usein jokin suurempi elämänmuutos, josta kaupanteko on pieni osa. Kuitenkin niin tärkeä osa, että mikäli kauppa jää tekemättä, ei elämässä pääse eteenpäin. Se on henkilökohtainen ja luottamuksellinen osa, kaikilla erilainen.” Aitoasuntojen liikeidea onkin auttaa ihmisiä elämässä eteenpäin!

Aitoa välittämistä viidellä eri paikkakunnalla

Aitoasuntojen ensimmäinen toimisto ja nykyinen pääkonttori sijaitsee Mikkelissä Raatihuoneenkadulla.

Aitoasuntojen kasvu pyrähti käyntiin ripeästi. Toiminta laajeni Mäntyharjulle Jari Palhomaan aloittaessa yrityksessä. Aitoasunnot on sittemmin kotiutunut niin Riihimäelle, Järvenpäähän kuin Lappeenrantaankin. 

”Meillä on hyvä tekemisen meininki. Positiivinen asenne, uuden oppiminen, tiimityö, huumori, uteliaisuus sekä halu tehdä asiat paremmin ovat polttoainettamme. Koska tavoitteenamme on myös auttaa henkilökuntaamme kasvamaan ja pääsemään elämässä eteenpäin, ylläpidämme ammatillista osaamista monipuolisilla koulutuksilla ja panostamme työhyvinvointiin.” 

Henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistönvälitysliike

Tällä hetkellä Aitoasunnoilla työskentelee 19 kiinteistönvälityksen vankkaa ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla. Töitä ei tehdä 2020-luvullakaan pelkkien kasvukäyrien takia, tärkeintä on aina tyytyväinen asiakas. Siksi Aitoasunnot onkin edelleen henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut kiinteistönvälitysliike, jossa toimeksiannot hoidetaan aina yksilöllisesti, luottamuksellisesti ja ammattitaidolla. Kiinteistö kuin kiinteistö, Aitoasunnoilta saa apua sen myymisessä ja ostamisessa – tänään ja huomenna. Meillä on jalat lujasti maassa ja katse kohti tulevaa.

Aitoa välittämistä.

Lisätietoja:

Jesse Haaja - Aitoasunnot

Jesse Haaja
Luova johtaja

jesse.haaja@aitoasunnot.fi
045 631 8031