Aitoasunnot Järvenpää

Tervetuloa Järvenpäähän, kulttuurin kehtoon! Täältä löydät mm. Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin taiteilijakodin, joka sijaitsee Tuusulanjärven rannalla. Jean ja Aino Sibeliuksen kodin, jossa he perheineen asuivat 65 vuoden ajan. Myös Eero ja Saimi Järnefeltin koti löytyy Järvenpäästä, joka muuten on vieläkin Järnefeltien jälkeläisten koti. Järvenpäässä sijaitsee jopa maailma parhaaksi valittu ruokakauppa. Kaupunkimme ei ole alueellisesti levittäytynyt isolle alueelle, joten kaikki palvelut sekä monet harrastusmahdollisuudet ovat aivan käden ulottuvilla. Mikäli haluat ostaa tai myydä kodin Järvenpäästä ole ensin yhteydessä meihin!

Piipahda meille Rantakatu 3, 04400 Järvenpää
Lähetä sähköpostia jarvenpaa@aitoasunnot.fi
Pirauta 09 478 92070

seuraa somessa

Kiinteistönvälitys Lappeenranta

Tervetuloa hyväntuulisten ihmisten kaupunkiin, leppoisaan ja luonnon­­kauniiseen Lappeenrantaan! Jatkuvasti kehittyvästä yliopisto­kaupungista löydät kaiken tarvittavan hyvään elämään. Olitpa sitten ostamassa tai myymässä kotia Lappeenrannasta, kysy ensin meiltä. Pirauta, meilaa, piipahda toimistolla, tai nappaa hihasta vaikka satamatorilla – koskaan ei ole liian kiire kuulumisten vaihdolle.

Tuuha siekii viihtymää Saimaan rannalle!

Piipahda meille Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta
Lähetä sähköpostia lappeenranta@aitoasunnot.fi
Pirauta henkilökohtaiset yhteystiedot alla

seuraa somessa

Kiinteistönvälittäjät Lappeenranta –
tutustu asiantuntijoihimme

Kiinteistönvälitys Mäntyharju

Tervetuloa Mäntyharjulle, luovaan ja luonnonkauniiseen kulttuurikuntaan Järvi-Suomessa! Mäntyharjulla jos missä elämän ja asumisen voi rakentaa juuri oman mielensä mukaiseksi. Kiinteistönvälityksen asiantuntijamme tuntevat Mäntyharjun ja sen asuntomarkkinat. Kun haluat ostaa tai myydä kodin Mäntyharjulla, kysy ensin meiltä!

Piipahda meille Asematie 1, 52700 Mäntyharju
Lähetä sähköpostia mantyharju@aitoasunnot.fi
Pirauta 015 338 700

seuraa somessa

Kiinteistönvälittäjät Mäntyharju –
tutustu asiantuntijoihimme

Kiinteistönvälitys Mikkeli

Saimaan kaunis Mikkeli on hurmaava yhdistelmä urbaania sykettä ja luonnonläheistä elämää Etelä-Savon sydämessä. Se on myös Suomen suurin mökkikunta 10 400 mökin varannollaan. Kiinteistönvälityksen asiantuntijamme tuntevat Mikkelin ja sen asuntomarkkinat. Kun haluat myydä tai ostaa kodin Mikkelissä, kysy ensin meiltä!

Piipahda meille Raatihuoneenkatu 9, 50100 Mikkeli
Lähetä sähköpostia mikkeli@aitoasunnot.fi
Pirauta 015 338 700

seuraa somessa

Kiinteistönvälittäjät Mikkeli –
tutustu asiantuntijoihimme