Marja Malin

Marja Malin

Kiinteistönvälittäjä, LKV

marja.malin@aitoasunnot.fi
044-7750570

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.

Sosiaalinen, innostuva ja toimelias.

Miksi olet kiinteistönvälittäjä?

Työssäni on mielenkiintoista erilaiset ihmiskontaktit ja erilaiset kodit sekä työn monipuolisuus. Työn haastavuus ja uusien lainsäädäntöjen oppiminen kiehtoo sekä vapaus luoda omat aikataulut. Halu auttaa ihmisiä elämässä eteenpäin.

Kuinka kauan olet työskennellyt alalla?

Ystäväni houkuttelemana ja suosituksesta tulin alalle vuonna 2005. LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2008.

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Asenteeni työhön ja työntekoon. Uskolliset asiakkaat seuraavat perässä mikä kertoo luottamuksesta ja läsnäolo ja tuki asiakkaiden tehdessä tärkeitä ja isoja päätöksiä. Kyky kohdata erilaisia ihmisiä vaativissakin tilanteissa. Asuntokaupoissa laaja lainsäädännön tuntemus, vastuullisuus ja hyvän välitystavan noudattaminen.

Mikä on parasta Aitoasunnoissa?

Mukavat työkaverit, koko yhteisön hyvä ja rento ilmapiiri. Kannustava ja luottava yritysjohto, joka mahdollistaa vapaaseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

Mitä yllättävää voit kertoa itsestäsi?

Ranskan kielen taito tuli perintönä hevoshommista nuoruudessa Ranskassa asuneena. Päivät kuluivat tuolloin estehevosten parissa ratsastellessa. Silloinen pomoni kuului Ranskan maajoukkueeseen, joka mahdollisti työnteon ja valmennuksen huipputallissa.

Elämäsi hienoin hetki?

Tämän päivän työelämässä kaikki onnistuneet kaupat ja ihmisten auttaminen elämässä eteenpäin ovat aina hienoja hetkiä. Oman lapsen syntymä on varmaan kaikista onnellisin hetki.

Miten nautit vapaa-ajastasi?

Vapaa-aikani kuluu vanhan talomme kunnostuksessa ja pihapiirissäkin riittää puuhaa. Syksyisin samoilen metsissä sieniä keräillen. Koiramme Alec pitää huolen päivittäisestä liikunnastani.

Mikä sinusta piti tulla isona?

En muista, että olisin haaveillut mistään unelma-ammatista lapsena, mutta myöhäisemmällä iällä halusin siitake-sieni viljelijäksi.

Onnellisuus, yhdellä sanalla?

Oma koti ja sen ympäristö sekä metsässä samoilu rentouttaa kropan ja mielen. Kun tekee itselle merkityksellisiä asioita ja saattaa ne loppuun.  Lyhyesti kiteyttäen huoleton olotila.

Motto elämässä?

Vanha Anna-Liisa tätini muistutti aina: ”Anna yksi saat kaksi.” Tätä ohjetta voisin pitää hyvänä mottona ja elämänohjeena.