Mökkikauppa

Oletko harkinnut kesämökin myyntiä?

Mökki myyntiin helposti ja nopeasti


Olemme erikoistuneet vapaa-ajankohteiden myyntiin. Käymme paikan päällä katsomassa kohteesi, jonka jälkeen pystymme antamaan yksilöllisen myyntisuunnitelman. Teemme lisäksi veloituksetta vapaa-ajankohteesi arvon määrityksen.

Hommat hoituvat sähköisesti

Toimeksiannon tekeminen ei edellytä aina omistajan käymistä paikan päällä. Käytössämme ovat nykyaikaiset sähköiset toimintamallit ja toimeksiantosopimukset. Ostotarjoukset teemme myös sähköisesti. Otamme ja tarkastamme kiinteistöistä myös kartat, kaavaotteet, kiinteistörekisteriotteet, rasitustodistukset, lainhuutotodistukset ja selvitämme tarvittaessa voimassa olevat rakennusluvat. Käytössämme on myös sähköiset karttapalvelut, joiden avulla pystymme löytämään melko tarkasti kiinteistöjen rajat ja pyykit. Venereitit löytyvät myös eri sovelluksista valmiina.

Maisemat esiin drone-kuvilla

Kuvaamme vapaa-ajankohteet omilla drone-kuvauskoptereilla. Näin mökit, saunat, laiturit ja maisemat tulevat esiin ja näkyvät hyvin. Usein myös alue, naapurit ja järven muoto ovat tärkeitä ostajille.

Tunnemme mökkiseudut kuin omat taskumme!

Meiltä löytyy erinomainen ymmärrys ja tieto paikallisista palveluista. Mökin myynnissä on itse asiassa ”myytävä” koko mökkipaikkakunta palveluineen ja tekemisineen. Ostajien kanssa keskustellaan usein kesäteattereista ja toreista, parhaista karjalanpiirakoista ja terassinäkymistä, erinomaisista ruokapaikoista, pyöräreiteistä ja kala-apajista, retkipoluista ja maastoista sekä luotettavista remontti- ja huoltomiehistä. Lista on moninainen ja lähes loputon.


Mökkiesittely on ammattilaisen työtä!Palveluhinnasto


Välityspalkkio on 4,96 %* velattomasta hinnasta.
Minimi välityspalkkio huoneistosta on 3100 €*.
Minimi välityspalkkio kiinteistöstä on 3720 €*

Asiapaperit minimi 150 €*
Arviot minimi 496 €*.

*sisältää alv. 24%