Leena Korhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Lähetä sähköpostia leena.korhonen@aitoasunnot.fi 0500 583 161

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.

Peruspositiivinen pyrin olemaan.

Missä asut?

Muutimme Ristiinaan Lahdesta 2002, koska täältä löytyi juuri se oikea paikka perheellemme: Omakotitalo kauniissa maisemassa maaseudun rauhassa.

Kuinka kauan olet työskennellyt alalla?

Kiinteistöalalla olen toiminut aikas kauan. Ensin olin ammatti-isännöitsijänä sekä asuin- että liikekiinteistöissä Lahden talousalueella. Välitystehtäviin siirryin noin 20 vuotta sitten, pitkään on siis tätä timanttia hiottu.

Missä olet omasta mielestäsi erityisen hyvä (työssäsi)?

Minulla on vahva osaamistaso kiinteistönvälityksen kokonaisuudessa. Ammattitaitoni on kehittynyt sekä jatkuvan opiskelun että laajan työkokemuksen myötä.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Koirani pitää huolen siitä, että lenkkeilen aamuin illoin. Harrastukseksi voi lukea pihan rakentamisen ja puutarhan hoidon. Lomaa malttaa pitää matkustamalla kotinurkilta pois.

Keitä perheeseesi kuuluu?

Perheestäni kotona asuvat mieheni ja koiramme. Aikuiset kolme lastamme ovat jo muuttaneet omilleen. Meillä on ilonamme myös kaksi pientä lapsenlasta.

Mitä yllättävää voit kertoa itsestäsi?

Olen oikeastaan aika ennalta arvattava tyyppi – minulla on kyllä kaksi lävistystä… yksi kummassakin korvalehdessä. Yllätyksellistä minussa ehkä on se, että olen itse muurannut kaksi tiilitakkaa ja yhden savupiipun.

Elämäsi hienoin hetki?

Elämässä on tapahtunut niin paljon hienoja ja onnellisia tapahtumia, että yksiselitteisesti hienointa hetkeä on mahdoton sanoa. Aina juuri kyseessä oleva loistohetki on sillä kertaa se hienoin.

Unelma-ammattisi lapsena?

Lapsena innokkaasti suunnittelin ruutupaperille talojen pohjapiirustuksia, olisikohan haaveenani silloin ollut arkkitehti? Taidelukion myötä huomasin, että taiteilijaa minusta ei ainakaan tule, joten kauppaopiston markkinointilinjalta sitten valmistuin ja löysin itseni kirjanpitäjänä.

Mikä on parasta Aitoasunnoissa?

Ammattitaitoinen henkilöstö, joilla poikkeuksellisen hyvä yhteishenki on Aitoasuntojen paras vahvuus. Alkujaan innostuin Aitoasunnoista, koska vapaa-ajan asuntojen kauppa on erityisen lähellä sydäntäni kiinteistönvälityksessä – Aitoasunnoilla on kiistattoman vahva asema mökkikaupassa. Hyvät työkaverit tulivat bonuksena tänne siirryttyäni.

Ketä ihailet ja miksi?

Yhtä idolia minulla ei ole koskaan ollut. Päivittäin ihailen eri ihmisiä – milloin loistavasta ammattitaidosta, milloin hyvästä tilannetajusta. Hyvällä huumorilla varustettu sanankäyttö on monesti ihailuni kohteena. Hyväntahtoisia ihmisiä minä arvostan.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on ihmisten aito ilo kun kaupat on tehty! On todella hieno tunne, kun pystyy auttamaan useampaa ihmistä samalla kertaa siirtymään elämässään eteenpäin.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Onnellisuuden kokee aina onnistumisen myötä. Ja jos asiat eivät ihan suunnitellusti tapahtuisikaan, hyvästä tilannekomiikasta syntyvästä huumorista saa aikaiseksi liki onnistumisen tunteen.

Elämäsi noloin hetki?

Kuten hienoja, myös noloja hetkiä tähän ikään on ehtinyt kertyä runsaasti. Työelämässä yksi noloimmista kävi eräällä kesämökin esittelykäynnillä, jossa ostajaehdokas tuli kyydissäni mökkiä katsomaan. Loppukesän syyssateet olivat pehmittäneet mökkitien niin, että jumiuduimme autoni kanssa pihamaalle poislähteissä. Kännykkäkentistä ei näkynyt kirjaintakaan ja hinaajasta ei tietoakaan. Siellä vuoronperään työnsimme autoa ja yritimme kivien päälle kiiveten saada yhteyttä linkkimastoon. Viimein sain pätkivän viestiyhteyden toimistolle, josta tilattiin kylänmies traktorin kanssa avustajaksi. Huh sentään, mutta kauppa tuli!

Beatles vai Rolling Stones?

Poppikone ei minulla soi kun satunnaisesti autossa. Monesti nautin ihan hiljaisuudesta. Linnunlaulu on kyllä parasta!

Motto elämässä?

Katastrofista kohti seuraavaa – vai miten se meni.

Ota yhteyttä