Mökki tai huvila, Mikkeli, Himalansaari, Suottaniementie 22b, 2h, tupak, 2*parvi, terassi, erill. sauna, 70,00m², 225 000,00 €

Unelmakohde Säynätjärven rannalla – Ainutlaatuinen kesämökkipaikka!
Tervetuloa poikkeuksellisen kauniiseen Säynätjärven rannalla sijaitsevaan mökkipaikkaan. Säynätjärvi on keskikokoinen järvi rauhallisessa ja luonnonkauniissa Himalansaaren kylässä Mikkelin Ristiinassa.
Paikalla olevat upeat hirsirakennukset, sekä mökki että rantasauna, on tehty käsin vuollusta hirrestä, tuoden aitoa tunnelmaa ja kestävyyttä. Kiinteistöllä olevat rakennukset on suunniteltu huolella, ja niissä on käytetty yksilöllisiä ratkaisuja, jotka tekevät tästä kohteesta todella ainutlaatuisen.

Kodikas ja muuntuva mökki
Kesämökki on täydellinen valinta kahdelle aikuiselle, mutta se mukautuu helposti myös perheen tarpeisiin. Parvikerrokset tarjoavat lisää makuutilaa, ja tilava makuuhuone varmistaa, että tilaa on riittävästi kaikille. Olohuoneessa vallitsee avara ja korkea tila, ja persoonalliset oleskeluparvet lisäävät mökin viehätystä. Keittiön yhteydessä oleva ruokailuryhmä sekä ulkotilojen tilavat terassit ja grillikatos tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet niin sisällä kuin ulkona tapahtuvaan ruokailuun ja rentoutumiseen.

Oma kaunis rantatontti ja luonnonläheisyys
Mökin tontti on uskomaton – 4380 m² omaa rauhaa, jäkälää ja kunttaa kasvavalla kalliorinteellä, josta avautuvat upeat näkymät kohti Säynätjärveä. Tontilla on noin 110 metriä omaa rantaviivaa, joka avautuu auringon suuntaan. Rannan pohja on kovaa hiekkaa ja kalliota, ihanteellinen uimiseen ja vesileikkeihin. Helppokulkuiset polut ja hyvin suunnitellut kulkukäytävät takaavat vaivattoman liikkumisen ilman nurmikon hoitoa.

Sijainti ja ympäristö
Säynätjärvi on Etelä-Savon tuntemattomampia helmiä, vaikka sen alue on tunnettu kauneudestaan ja rauhallisuudestaan. Mökin sijainti Himalansaaren kylässä tuo paikkaan mukavan lisän – alue on luonnonläheinen ja harvaan asuttu, vanhssa kyläkeskuksessa kuitenkin kesäisin tapahtumia polkupyörämatkan päässä.
Vaikka mökin rajanaapurissa on rakennettu tontti, muu ympäröivä alue on metsämaata, mikä takaa yksityisyyden. Himalansaari ja koko Ristiinan alue ovat tunnettuja upeista maisemistaan, rikkaasta kulttuurihistoriastaan ja läheisyydestä Astuvansalmen kalliomaalauksille. Täällä on viihdytty jo 6000 vuotta!

Tämä kohde tarjoaa kaiken, mitä kesämökiltä voi toivoa: rauhaa, kauneutta ja luonnonläheisyyttä, yhdistettynä laadukkaisiin tiloihin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Säynätjärvi tarjoaa loistavat mahdollisuudet veneilyyn/melontaan, kalastukseen ja rentoutumiseen omalla rannalla.

Tässä paikassa kohtaat upean luonnon ja laadukkaan sekä viihtyisän loma-asumisen – unelmien kesämökki odottaa sinua Säynätjärven kauniilla rannalla.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Leena Korhonen p. +358500583161

Kohdetta myy

Aitoasunnot | Palhomaa OyY-tunnus: 1460620-6Maaherrankatu 14
50100 MIKKELI
mikkeli@aitoasunnot.fi+358 15 338 700

Esittely

Kohteen seuraavaa esittelyajankohtaa ei ole tiedossa
Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä!
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Sijainti

Googlemaps ei tunnista paikkaa osoitteella:
Himalanpohjantieltä käännytään Metsäkyläntielle, jota ajetaan 1.8 km, käännytään oikealle Aittalantie, jota 0.9 km. Käänny Suottaniementie vasemmalle, 0.2 km jälkeen aja suoraan 0.7 km.

Perustiedot

56547453
56547453
Mikkeli, Himalansaari
Suottaniementie 22 b
52420 Mikkeli
Mökki tai huvila
Ei
Omistusasunto
2h, tupak, 2*parvi, terassi, erill. sauna
63,00 m²
7,00 m²
70,00 m²
Päärakennuksen pinta-ala ilmoitettu suuntaa antavasti, ei tarkistusmitattu.
1
Neuvoteltavissa

Hinta ja kustannukset

225 000,00 €
225 000,00 €
3 571,43 € / m²
Laskettu velattomasta myyntihinnasta.

Lisätiedot

Asunnossa on sauna

Erillinen hirsirakenteinen sauna. Pukuhuone ja terassi.
Varusteet: puukiuas
Uskomattoman kaunis, luonnonmukainen tontti. Kulkuväylät tasoitettu helppokulkuisiksi. Maapohja kalliota, kasvustona jäkälää ja kunttaa. Mäntyvaltainen puusto.
Kyllä

Katettu terassi mökin edustalla, jatkeena viehättävä patio.
Varaava takka, kamiina

Varaava takka olohuoneessa. Pikalämmitykseen kamiina.
Hyvä
Laajennusosan lopputarkastus suoritettu 2024
Kohteelle ei lain mukaan vaadita energiatodistusta
Sähkölämmitys, puulämmitys
Lämmönjakotapa: sähköpatterilämmitys
Parviosuus pilareilla.
Oma

Kesävesi pumpulla järvestä.
Oma

Mökin harmaavedet saostuskaivon kautta imeytykseen. Saunan harmaavesissä maahanimeytys.
Painovoimainen
Antenni-TV

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali: Hirsi

Käsinvuoltu hirsi.

Pintamateriaalit: Siistikuntoiset puupinnat, hirsi, lauta
Keittiössä hyvä tila pirttikalustolle. Varusteina jääkaappi, pakastin, mikro, grilliuuni, liesitaso, kaatoallas, kesävesi, kaapistot. Puukamina.
Keittiön ruokailutilasta uloskäynti katetulle terassille.
Ilmava, kokoaan avaramman oloinen olohuone. Varaava tiilimuurattu takka. Olohuoneen takaosassa parvitila, johon pari porrasta.
Olohuoneen ikkunoista näkymät terassille ja järvelle.
Tilava makuuhuone, vaatekaapit.

Makuuhuoneiden määrä: 1
Perinteinen puucee, käsienpesuallas ja kesävesi käymälän kuistilla.
Parvi: Persoonalliset kaksi parvea.
Katto: Harjakatto
Katon pintamateriaali: Huopakate

Palahuopa.

Asunnon tontti

491-516-7-114
Heikkilä
4 380,00 m²
Ranta
Oma ranta
omaa, pääilmansuunnaltaan länteen avautuvaa rantaviivaa yli 100 metriä. Ranta hiekka- ja kalliopohjaista, hyvää uimarantaa.
Säynätjärvi on melko suuri, n 482 hehtaarin kokoinen, alueen vesistöt ovat tunnettut kauniista järvimaisemistaan ja vehreästä luonnostaan.
Säynätjärvi
Järvi
Kaava: Rakennuspaikan suurin sallittu rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enimmillään 200 k-m3. Rakennuspaikalla saa sijaita loma-asunto, sauna ja talousrakennuksia.
Rakennusjärjestys, rakentaminen ranta-alueelle: Ranta-alueelle saa rakentaa yhden yksiasuntoisen ja enintään kaksikerroksisen asuintalon tai lomarakennuksen sekä enintään neljä sen käyttötarkoitukseen soveltuvaa talousrakennusta.
Yleiskaava

Ruskiajärvi-Säynätjärvi-Suojavesi rantaosayleiskaava. Kiinteistöllä RA-merkintä. Pohjoisen rajanaapurin merkintä M-1, ei rakennusoikeutta.
Sauna
Hirsisauna, pukuhuone ja terassi. Terassilta upeat järvinäkymät.

Muut rakennukset
Viehättävä oleskelutila vaikka päiväunille.

Talousrakennus
Aittarakennuksessa puuliiteri ja varasto.

Vaja
Oivaltava kesäkeittiökatos

Muut lisätiedot

Lähipalvelut Ristiinassa, n. 22 km, ruokakaupat, apteekki, alko, terveysasema, ravintolat ja kahvilat. Saatavilla myös laituripaikkoja Saimaalle. Mikkeli ja Mäntyharju n. 40 km.
Matkakeskus Mikkeli 42 km.
Sähköliittymä