Asunnon myynti

Jätä asunnon myynti asiantuntijalle

Me hoidamme asunnon myynnin lähtöviivalta maaliin – näin sinä voit nukkua yösi rauhassa. Kokeneena kumppanina hoidamme kiinteistökaupan sujuvasti alusta loppuun. Ammattitaitoiset välittäjämme, laaja verkostomme ja tehokas markkinointimme varmistavat, että löydämme asunnolle tai omakotitalolle juuri sen oikean ostajan. Olipa talosi pieni tai suuri, vanha tai uusi, panostamme sen myyntiin kaiken osaamisemme. Lähdemme aina liikkeelle juuri sinun tarpeistasi ja etsimme parhaat ratkaisut yhdessä kanssasi. Sillä kukapa tuntisi kotisi paremmin kuin sinä itse?

Löydämme kodillesi uuden rakastavan asukkaan.

Asunnon myynti pähkinänkuoressa

Laita meidät töihin

Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä – soita, lähetä sähköpostia, tekstaa tai whatsappaa. Tulemme mielellämme tutustumaan kotiisi ja sinuun. Samalla teemme ilmaisen ja luottamuksellisen asunnon hinta-arvion sekä myyntisuunnitelman.

Aloita pakkaaminen

Myyntipäätöksen jälkeen on aika valmistautua muuttoon. Asunnostasi tai talostasi tulee tarjous jo ensimmäisen kuukauden aikana, mikäli hinta koetaan markkinoilla oikeaksi. Sitä ennen tilaamme, tutkimme ja tarkistamme puolestasi lukuisia asiapapereita. Kun paperityöt on tehty, markkinoimme asuntoasi ostajille ja järjestämme esittelyjä.

Tee kaupat

Jännä paikka. Kun tarjous tulee, mitä sille pitää tehdä? Tilastojen mukaan ensimmäinen tarjous johtaa parhaaseen lopputulokseen 99%:n todennäköisyydellä. Yleensä seuraavat ovat vähemmän tai enintään saman verran. Tärkeintä meille on ratkaisu, johon sekä sinä myyjänä että ostaja ovat tyytyväisiä. Kaupan jälkeen molemmat pääsevät jatkamaan elämässä eteenpäin – uudessa, sopivammassa kodissa.

Mitä kiinteistönvälitys maksaa?

Harkitsetko asuntosi tai omakotitalosi myyntiä? Sinua tietysti mietityttää, mitä kiinteistönvälitys maksaa.

Asunnon myyjän
ja ostajan opas

Voit tutustua ja ladata asunnon myyjän ja ostajan oppaan Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n sivuilta.

Yhteydenottopyyntö

Harkitsetko asuntosi tai omakotitalosi myymistä? Jätä meille yhteydenottopyyntö. 

Toimipisteemme

Palvelemme viidellä paikkakunnalla – Järvenpäässä, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Riihimäellä.