Luotettavaa vuokravälitystä

Etsitkö uutta vuokra-asuntoa?

Tavoitteemme on löytää vuokranantajalle luotettava ja pitkäaikainen vuokralainen sekä vuokralaiselle uusi unelmien koti. Meillä homma hoituu ammattimaisen tehokkaasti ja tiimiimme kuuluukin erityisesti vuokraukseen erikoistunut välittäjä.

Välitämme vapaita vuokra-asuntoja luotettavasti ja turvallisesti vuokralaisen etu huomioiden. Laki asuntojen vuokrauksesta velvoittaa meitä kiinteistönvälitystoimistoja selvittämään asumiseen vaikuttavat seikat myös taloyhtiön puolelta. Näin sinun ei tarvitse murehtia näistä kommervenkeistä. 

Kauttamme löydät vapaat vuokra-asunnot Mikkelissä, Lappeenrannassa, Mäntyharjulla, Järvenpäässä ja Riihimäellä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Aina aitoa välittämistä.

Luotettavien vuokralaisten etsiminen

Vuokranantajan ja sijoittajan näkökulmasta vuokravälityspalvelun käyttö on kasvanut viime vuosina.

Vuokranantajat ja kiinteistösijoittajat hyödyntävät yhä enemmän ammattimaisia vuokravälityspalveluja. Käyttäessäsi ammattitaitoamme apunasi, sinun ei vuokranantajana itse huolehtia, vaan me hoidamme koko prosessin puolestasi. Hoidamme ammattitaidolla niin asunnon ilmoituksen, kuvaukset kuin asuntonäyttöjen järjestämisen. Jos asut itse esimerkiksi toisella paikkakunnalla, hoidamme koko vuokrausprosessin puolestasi maaliin ilman, että sinun tarvitsee saapua fyysisesti lainkaan paikalle.

Kilpailun lisääntyessä asuntojen kunnon huolehtimisesta ja hyvästä vuokratasosta huolehtiminen nousevat tärkeiksi. Oikein hinnoitellut, hyväkuntoiset asunnot menevät vuokralla nopeammin ja näin vältytään tyhjiltä kuukausilta. Myös tässä me Aitoasunnoilla voimme auttaa. Meillä on laaja tietotaito ajankohtaisesti vuokraustilanteesta – ja tämä kaikki on luonnollisesti sinun hyödynnettävissäsi! 

Jos etsit sijoitusasuntoosi uusia vuokralaisia, ota meihin rohkeasti yhteyttä!