MetsätilakauppaOletko harkinnut metsätilan myyntiä?

Olemme kiinteistö- ja metsätilakaupan ammattilaisia.

Metsätiloissa arvo muodostuu pääasiallisesti puuston määrästä. Metsätiloissa on myös puuston lisäksi usein rantoja, peltoja tai rakennuksia – tai näitä kaikkia. Tilan arvoon vaikuttavia tekijöitä on useita. Vapaa-ajanasuntojen kaupasta meillä on vahva osaaminen ja paikallistuntemus.

Tehtävämme on auttaa metsätila- ja kiinteistökaupoissa, olitpa sitten myyjä tai ostaja!

Laita meidät töihin!

Aluksi teemme metsätilan myyntisuunnitelman, puustoarvion, ja hankimme puolestasi tarvittavat asiakirjat ja teemme selvitykset.

Metsän puustoarvioon käytämme yhteistyökumppaneitamme, joilta saamme tarvittaessa arvion tilan puuston määrästä perustuen avoimeen metsävaratietoon ja/tai katselmukseen paikan päällä.

Hankimme kiinteistörekisteri- ja karttaotteet sekä lainhuuto- ja rasitustodistukset. Selvitämme kaavakartat ja rakennusoikeudet. Tarkastamme omistajatiedot kuten perunkirjat, testamentit ja virkatodistukset. Laadimme myös tarvittavat valtakirjat.

Helppoa ja sujuvaa kaupantekoa

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hoidamme metsätilan myynnin ja markkinoinnin aina myyntiesitteiden laadinnasta, ostotarjouksiin ja kauppakirjoihin. Kaupantekotilaisuus voidaan järjestää paikan päällä tai sähköisesti. Lopuksi hörppäämme kauppakahvit!


Tutustu tarkemmin
metsätilakauppaan
Aitometsä.fi-sivustollamme!Palveluumme kuuluu:

myyntisuunnitelman teko ja toteutus
metsän puustoarvio
tilan asiapapereiden hankkiminen
kaavamerkintöjen selvittäminen
rasitteiden ja oikeuksien selvittäminen
rantarakennuspaikkojen ja pihapiirien arvon määritys
omistajatietojen tarkistaminen ja selvittäminen
valtakirjojen laadinnat
myynti ja markkinointi
kiinteistönvälitysliikkeen kuluttajasuojan
tarvittaessa kohdistettu myynti ostaja-asiakkaille ilman julkista myyntiä tai ilmoittelua
myyntiesitteiden laadinta
ostotarjousten laadinta
kauppakirjan laadinta
kaupantekotilaisuuden järjestäminen
kauppakahvit


Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme

Aari

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme AARI tarjoaa täyden palvelun konseptin metsänomistajille ja metsäsijoittamisesta kiinnostuneille. AARI on perustanut Suomen ensimmäisen metsäsijoittamisesta kiinnostuneille suunnatun Yhteismetsän, jossa yhteismetsäosuuden jälkimarkkina-arvolla on hyvä likviditeetti ja arvonmääritykseen selkeä läpinäkyvyys.

Conifer

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme Conifer on metsäsijoittamisen edelläkävijä ja erikoistunut instituutiosijoittajien metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Conifer hallinnoi noin 100.000 hehtaarin metsäomistusta markkina-arvoltaan lähes 350 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 se hankki asiakkailleen metsätiloja yli 40 miljoonan euron arvosta ja tavoitteena on lisätä tilahankinnan volyymia tulevina vuosina.