MetsätilakauppaOletko harkinnut metsätilan myyntiä?

Olemme kiinteistö- ja metsätilakaupan ammattilaisia.

Metsätiloissa arvo muodostuu pääasiallisesti puuston määrästä. Metsätiloissa on myös puuston lisäksi usein rantoja, peltoja tai rakennuksia – tai näitä kaikkia. Tilan arvoon vaikuttavia tekijöitä on useita. Vapaa-ajanasuntojen kaupasta meillä on vahva osaaminen ja paikallistuntemus.

Tehtävämme on auttaa metsätila- ja kiinteistökaupoissa, olitpa sitten myyjä tai ostaja!

Laita meidät töihin!

Aluksi teemme metsätilan myyntisuunnitelman, puustoarvion, ja hankimme puolestasi tarvittavat asiakirjat ja teemme selvitykset.

Metsän puustoarvioon käytämme yhteistyökumppaneitamme, joilta saamme tarvittaessa arvion tilan puuston määrästä perustuen avoimeen metsävaratietoon ja/tai katselmukseen paikan päällä.

Hankimme kiinteistörekisteri- ja karttaotteet sekä lainhuuto- ja rasitustodistukset. Selvitämme kaavakartat ja rakennusoikeudet. Tarkastamme omistajatiedot kuten perunkirjat, testamentit ja virkatodistukset. Laadimme myös tarvittavat valtakirjat.

Helppoa ja sujuvaa kaupantekoa

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hoidamme metsätilan myynnin ja markkinoinnin aina myyntiesitteiden laadinnasta, ostotarjouksiin ja kauppakirjoihin. Kaupantekotilaisuus voidaan järjestää paikan päällä tai sähköisesti. Lopuksi hörppäämme kauppakahvit!


Palveluksessasi
metsätilakaupan
ammattilaiset.Palveluumme kuuluu:

myyntisuunnitelman teko ja toteutus

metsän puustoarvio

tilan asiapapereiden hankkiminen

kaavamerkintöjen selvittäminen

rasitteiden ja oikeuksien selvittäminen

rantarakennuspaikkojen ja pihapiirien arvon määritys

omistajatietojen tarkistaminen ja selvittäminen

valtakirjojen laadinnat

myynti ja markkinointi

kiinteistönvälitysliikkeen kuluttajasuojan

tarvittaessa kohdistettu myynti ostaja-asiakkaille ilman julkista myyntiä tai ilmoittelua

myyntiesitteiden laadinta

ostotarjousten laadinta

kauppakirjan laadinta

kaupantekotilaisuuden järjestäminen

kauppakahvit


Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme

Aari

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme AARI tarjoaa täyden palvelun konseptin metsänomistajille ja metsäsijoittamisesta kiinnostuneille. AARI on perustanut Suomen ensimmäisen metsäsijoittamisesta kiinnostuneille suunnatun Yhteismetsän, jossa yhteismetsäosuuden jälkimarkkina-arvolla on hyvä likviditeetti ja arvonmääritykseen selkeä läpinäkyvyys.

Conifer

Metsätilakaupan yhteistyökumppanimme Conifer on metsäsijoittamisen edelläkävijä ja erikoistunut instituutiosijoittajien metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Conifer hallinnoi noin 100.000 hehtaarin metsäomistusta markkina-arvoltaan lähes 350 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 se hankki asiakkailleen metsätiloja yli 40 miljoonan euron arvosta ja tavoitteena on lisätä tilahankinnan volyymia tulevina vuosina.