Mökit

Myy mökki helposti ja nopeasti

Suunnitteletko kesämökin tai vapaa-ajan asunnon myymistä? Mökkikauppa on käynyt kuumana viimeisten vuosien aikana, myös toimialueillamme Lappeenrannan, Mikkelin, Mäntyharjun, Järvenpään ja Riihimäen alueilla. 

Erityisesti asiakkaita kiinnostavat ympärivuotiseen asumiseen soveltuvat vapaa-ajan asunnot etätyömahdollisuuksineen. Vaakakupissa painaa myös moni muu asia, kuten hyvä sijainti ja helppo saavutettavuus. Kaikenlaiset mökit vaatimattomasta kalastajatorpasta täyden varustelutason luksusmökkeihin kiinnostavat tällä hetkellä ostajia.

Olemme erikoistuneet mökkien ja vapaa-ajankohteiden myyntiin. Tulemme paikan päällä katsomaan kohteesi. Sen jälkeen annamme yksilöllisen myyntisuunnitelman. Teemme lisäksi veloituksetta vapaa-ajan kohteestasi hinta-arvion.

Jätä mökkisi myyntiin ammattilaisille!

Arviokäynti onnistuu ilman omistajaa – muu digitaalisesti

Toimeksiannon tekeminen ei aina edellytä omistajan käymistä paikan päällä. Käytössämme ovat nykyaikaiset sähköiset toimintamallit ja toimeksiantosopimukset. Ostotarjoukset teemme myös sähköisesti. Otamme ja tarkastamme kiinteistöistä myös kartat, kaavaotteet, kiinteistörekisteriotteet, rasitustodistukset, lainhuutotodistukset ja selvitämme tarvittaessa voimassa olevat rakennusluvat. Käytössämme on myös sähköiset karttapalvelut, joiden avulla pystymme löytämään melko tarkasti kiinteistöjen rajat ja pyykit. Venereitit löytyvät myös eri sovelluksista valmiina.

Drone-kuvilla maisemat mukaan markkinointiin

Kuvaamme markkinointia varten vapaa-ajankohteet omilla drone-kuvauskoptereilla. Näin mökit, saunat, laiturit ja maisemat tulevat esiin ja näkyvät hyvin. Usein myös alue, naapurit ja järven muoto ovat tärkeitä ostajille.

Tunnemme mökkiseudut kuin omat taskumme

Meiltä löytyy erinomainen ymmärrys ja tieto paikallisista palveluista. Mökin myynnissä on itse asiassa usein ”myytävä” koko mökkipaikkakunta palveluineen ja tekemisineen. Ostajien kanssa keskustellaan usein kesäteattereista ja toreista, parhaista karjalanpiirakoista ja terassinäkymistä, erinomaisista ruokapaikoista, pyöräreiteistä ja kala-apajista, retkipoluista ja maastoista sekä luotettavista remontti- ja huoltomiehistä. Lista on lähes loputon.

Ota yhteyttä mökkikaupan ammattilaisiin!

Välitämme mökkejä ja vapaa-ajan asuntoja Lappeenrannan, Mäntyharjun, Mikkelin, Järvenpään ja Riihimäen alueilla.