Ajankohtaista

28.05.2024

Vapaa-ajan tontti, Mäntyharju, Toivola, Ala-Ruotimontie, 1,02ha, 55 000,00 €

Unelma Rantarakennuspaikka Mäntyharjussa – 1,0209 ha Ala-Ruotimon Rannalla

Etsitkö täydellistä paikkaa rantamaisemassa? Myynnissä on upea 1,0209 hehtaarin rantarakennuspaikka Mäntyharjun Ala-Ruotimon rannalla. Tämä kaavoitettu mäntykangasmaastoinen kohde tarjoaa monia mahdollisuuksia unelmiesi kodin tai loma-asunnon rakentamiseen.

Kaksi Rakennuspaikkaa Yleiskaavassa (ARA)
Kiinteistöllä on kaksi erillistä rakennuspaikkaa, joille molemmille on yleiskaavassa kaavamerkintä ARA. Näille paikoille voit rakentaa ympärivuotiseen asumiseen soveltuvan asuinrakennuksen tai lomarakennuksen. Lisäksi kummallekin rakennuspaikalle saa rakentaa saunan ja muita talousrakennuksia, joten voit toteuttaa kaikki asumisen ja vapaa-ajan unelmasi.

Rakenna Unelmiesi Koti ja Sauna
Rakennuspaikan käyttötarkoitus ja kokonaisrakennusoikeus määritellään rakennusluvan yhteydessä rakennuspaikkakohtaisesti. Voit esimerkiksi rakentaa toiseen paikkaan päärakennuksen ja toiseen, rannaltaan paremmalle paikalle, tunnelmallisen saunarakennuksen. Näin saat kaiken irti upeasta järvimaisemasta ja rauhallisesta ympäristöstä.

Lisätiedot ja Näytöt
Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia oma pala kaunista Suomea. Lisätietoja kohteesta ja esittelyaikojen sopiminen onnistuu ottamalla yhteyttä Ari Närhiin, puh. 044-2368250.

Tule ja toteuta unelmasi Mäntyharjun Ala-Ruotimon Rannalla!
Optimaalinen sijainti, kauniit järvimaisemat ja monipuoliset rakentamismahdollisuudet tekevät tästä rantarakennuspaikasta täydellisen valinnan niin vakituiseen asumiseen kuin loma-asunnon paikaksi. Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika jo tänään!

Kohdetta myy

Aitoasunnot | Palhomaa OyY-tunnus: 1460620-6Maaherrankatu 14
50100 MIKKELI
mikkeli@aitoasunnot.fi+358 15 338 700

Esittely

Kohteen seuraavaa esittelyajankohtaa ei ole tiedossa
Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä!
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Sijainti

Google Maps sovellus opastaa lähes perille asti kun osoitteeksi laitetaan Ala-Ruotimontie 1. Ristiinantieltä käännytään Ala-Ruotimontielle, jota pitkin ajetaan n. 500 m, jonka jälkeen käännytään vasemmalle kohteeseen johtavalle tielle, mikä päättyykin kohteeseen.

Perustiedot

32386615
32386615
Mäntyharju, Toivola
Ala-Ruotimontie
52700 Mäntyharju
Vapaa-ajan tontti
Heti

Hinta ja kustannukset

55 000,00 €
101,78 € / v

Lisätiedot

Kuivaa hiekkapohjaista aavistuksen harjumaista mäntykangasmaastoa ja kunttaa. Päärakennuksen rakennuspaikka tasaisella osuudella, saunarakennuksen rakennuspaikka lähempänä rantaa loivassa rinteessä. Rannan tuntumassa tasaisempaa ja hieman kosteampaa maaperää.

Tontin lisätiedot

507-431-17-66
HAVUPIRTTI
1,02 ha
Rinne
Kyllä
Oma
Oma ranta
Omaa rantaviivaa n. 170 m. Rannan alueelle tehty pohjakankaan ja hiekan avulla loivasti syvenevä uimakelpoinen ranta. Suurin osa rantaviivasta kaislikkoista ja pehmytpohjaista.
Ala-Ruotimo
Järvi
Rasitustodistuksesta ilmenevien sähköisten panttikirjojen lisäksi kiinteistöön ei kohdistu muita kirjattuja rasituksia. Sähköiset panttikirjat siirtyvät ilman lainarasitteita kaupanteon yhteydessä ostajalle.
Kiinteistörekisteriotteesta ilmenevien kiinteistölle kuuluvien tieoikeuksien lisäksi kiinteistöön ei kohdistu kirjattuja rasitteita.
Kiinteistölle kirjattu osuudet: Yhteinen vesialue 507-876-17-4 Mäntyharjun osakaskunta (useassa kunnassa).
Myytävänä olevan kiinteistön alueelle jää 2 kpl kaavamerkittyjä rantarakennuspaikkoja, joissa kaavamerkintä ARA, mikä tarkoittaa rantarakennusaluetta. Kummallekin rakennuspaikalle saa rakentaa ympärivuotista asumista palvelevan asuinrakennuksen tai lomarakennuksen lisäksi saunan ja talousrakennuksia. Kummankin rakennuspaikan käyttötarkoitus määräytyy rakennusluvan yhteydessä rakennuspaikkakohtaisesti. Käyttötarkoitusta ratkaistaessa tulee huomioida ko. käyttötarkoitukselle esitetyt vaatimukset. Kummankin rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus määräytyy käyttötarkoituksen mukaisesti ja on vähintään 200 k-m² kun käyttötarkoituksena vapaa-ajan asuminen.
Yleiskaava

Alueella voimassa Mäntyharjun kunnan Kallaveden rantaosayleiskaava.

Muut lisätiedot

Laajat marjastus ja sienestys maastot alkavat tontilta. Ala-Ruotimon lisäksi kalastusmahdollisuudet myös muualla Mäntyharjun osakaskunnan laajoilla vesialueilla.
Lähimmät palvelut Mäntyharjun keskusta n. 9 km, Ristiina n. 20 km, Mikkelin kaupunki n. 38 km.
Auto ja juna. Päällystetyltä tieltä kiinteistölle johtaa hyväkuntoinen alle 1 km pitkä hiekkatieosuus, jossa talvikunnossapito lukuun ottamatta kiinteistölle haarautuvaa n. 200 m osuutta.
Mäntyharjussa juna-asema, josta päivittäiset junayhteydet etelän ja pohjoisen suuntiin Savonrataa pitkin.
Ei siirtyviä liittymiä.