Ajankohtaista

08.06.2024

Rivitalo, Mikkeli, Mäkitie 27 A 10, 3h, k, kph, s, wc, vh, varasto, 75,00m², 65 000,00 €

Unelmiesi rivitaloasunto Ristiinassa – helppoa ja mukavaa asumista!

Etsitkö helppoa ja mukavaa asumista lähellä palveluita? Tämä yhdessä tasossa oleva rivitaloasunto Ristiinassa tarjoaa kaiken tarvittavan sinulle!

Tämä viihtyisä rivitaloasunto sijaitsee rauhallisella alueella, mutta vain kivenheiton päässä Ristiinan kuntataajaman palveluista. Kaupat, apteekki, terveyspalvelut ja muut päivittäiset tarpeet ovat kaikki lähellä, mikä tekee arjen asioinnista vaivatonta.

Asunnon pohjaratkaisu on suunniteltu erityisesti helppokulkuiseksi ja käytännölliseksi. Tilava olohuone on kodin sydän, jossa voi viettää yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet levolle. Erillinen keittiö on erinomainen paikka ruoanlaittoon, ja runsaasti kaappitilaa varmistaa, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.

Mikä olisi mukavampaa kuin oma sauna? Tämä asunto tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia saunan lämmöstä ja rentoutumishetkistä aina kun haluat. Kylpyhuone ja erillinen wc lisäävät asumismukavuutta ja helpottavat arkea.

Koska asunto on yhdessä tasossa, se on esteetön ja helppokulkuinen. Tämä tekee siitä erityisen sopivan valinnan iäkkäämmille asukkaille, jotka arvostavat asumisen helppoutta ja mukavuutta ilman portaita.

Lisätilaa tarjoaa oma varasto, jossa säilytät kätevästi kaikki ylimääräiset tavarat, kuten kausivaatteet ja harrastusvälineet.

Älä missaa tätä mahdollisuutta! Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän ihastuttavaan asuntoon Ristiinassa. Tämä koti odottaa juuri sinua!

Ristiina on viehättävä kunta Etelä-Savossa, joka on vuodesta 2013 ollut osa Mikkelin kaupunkia. Tämä alue on tunnettu luonnonkauneudestaan ja rikkaasta historiastaan. Tässä on muutamia keskeisiä asioita Ristiinasta:

Sijainti ja Yhteydet
Ristiina sijaitsee Saimaan rannalla, noin 20 kilometriä Mikkelin keskustasta itään. Hyvien tieyhteyksien ansiosta Ristiinaan on helppo päästä niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä.

Luonto ja Ulkoilu
Ristiina on erityisen tunnettu upeasta luonnostaan. Seudulla on useita kauniita järviä, metsiä ja ulkoilureittejä. Astuvansalmen kalliomaalaukset, jotka ovat Pohjoismaiden suurimmat esihistorialliset kalliomaalaukset, sijaitsevat Ristiinassa ja ovat suosittu retkikohde.

Kulttuuri ja Historia
Ristiinan historia ulottuu kauas, ja alueella on monia historiallisesti merkittäviä kohteita. Brahelinna, ruotsalaisen kreivi Pietari Brahen 1600-luvulla perustama kartano, on yksi tunnetuimmista historiallisista kohteista. Myös Pien-Toijolan talonpoikaismuseo tarjoaa katsauksen paikalliseen historiaan ja perinteisiin.

Palvelut ja Asuminen
Ristiinassa on monipuoliset peruspalvelut, kuten kaupat, apteekki, terveyskeskus, päiväkodit ja koulut. Alueella on myös erilaisia liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten urheilukenttiä, kuntosaleja ja harrastuskerhoja. Ristiinan asuntotarjonta on monipuolinen, ja alueella on tarjolla niin omakotitaloja, rivitaloja kuin kerrostaloasuntojakin.

Yhteisöllisyys
Ristiinassa vallitsee vahva yhteisöllisyyden tunne. Paikalliset asukkaat tuntevat toisensa ja osallistuvat aktiivisesti kylän tapahtumiin ja toimintaan. Tämä tekee Ristiinasta viihtyisän ja turvallisen paikan asua.

Turismi ja Vapaa-aika
Kesäisin Ristiina houkuttelee matkailijoita kauniiden maisemiensa ja monipuolisten aktiviteettiensa ansiosta. Veneily Saimaalla, kalastus ja retkeily ovat suosittuja vapaa-ajanviettotapoja. Alueella järjestetään myös useita tapahtumia ja festivaaleja, jotka elävöittävät paikallista kulttuuria.

Ristiinan Tulevaisuus
Osana Mikkelin kaupunkia Ristiina hyötyy suuremman kaupungin tarjoamista resursseista ja mahdollisuuksista. Kehityshankkeet ja investoinnit alueen infrastruktuuriin ja palveluihin tukevat Ristiinan kasvua ja elinvoimaisuutta.

Ristiina yhdistää kauniin luonnon, rikkaan historian ja modernit palvelut, tehden siitä houkuttelevan asuinpaikan erityisesti niille, jotka arvostavat rauhallista elämänmenoa ja yhteisöllisyyttä.

Kohdetta myy

Aitoasunnot | Palhomaa OyY-tunnus: 1460620-6Maaherrankatu 14
50100 MIKKELI
mikkeli@aitoasunnot.fi+358 15 338 700

Esittely

Kohteen seuraavaa esittelyajankohtaa ei ole tiedossa
Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä!
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Perustiedot

36007377
36007377
Mäkitie 27 A 10
52300 Mikkeli
Rivitalo
Ei
Omistusasunto
3h, k, kph, s, wc, vh, varasto
3
75,00 m²
75,00 m²
Yhtiöjärjestyksen mukainen
1982
Heti

Hinta ja kustannukset

65 000,00 €
65 000,00 €
866,67 € / m²
Laskettu velattomasta myyntihinnasta.
270,00 € / kk
Hoitovastike 270,00 € / kk
Vesimaksuennakko 15 eur/hlö/kk.

Lisätiedot

Asunnossa on sauna

Sauna paneloitu. Kokolasinen ovi.
Asunnossa on oma piha
Tasainen, nurmikkoinen piha-alue. Ei portaita.
Ei luokiteltu
Kyllä

Huoneistojen sähkökeskusten taustan palosuojalevy sisältää asbestia.
Sähkölämmitys
Lämmönjakotapa: ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys
Painovoimainen
Antenni-TV

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali: Betoni
Jääkaappi, liesi, liesituuletin.
Ruokailutila keittiön ja olohuoneen välissä.
Olohuoneessa parketti. Seinät ja katto paneloitu.
Lattioissa muovimatto, seinät tapetoitu, katot levyä.

Makuuhuoneiden määrä: 2
Kylpyhuone kaakeloitu, pesukoneliitäntä. Suihku.
Erillinen wc.
Ulkovarasto
Katto: Harjakatto

Taloyhtiö

Asunto Oy Aamurinta
Taloyhtiössä sauna
11
2019 elementtisaumojen uusiminen, 2018 lämmityspattereiden vaihto, 2017 asbestikartoitus, 2016 vesikaton huoltokunnostus, 2013 autolämmityspistorasioiden uusiminen.
2025 IV kanavien nuohous, 2025-2027 ulko ja patio-ovien kunnon tarkastus / mahdollinen uusiminen.
M3 Isännöinti Oy
Mika Roivas
p. 044 7373550
mika@m3isannointi.fi
Asukkaat itse
F2013
1,29 ha
Oma
Asemakaava

Mikkelin kaupunki, p. 015-1941 tai www.mikkeli.fi

Muut lisätiedot

Ulkoautopaikat sähköpistokkeella: 11
Asunnon käytössä olevat autopaikat: ulkoautopaikka sähköpistokkeella
Etelä/pohjoinen.
Oma auto.