Ajankohtaista

12.05.2024

Mökki tai huvila, Mikkeli, Outilanniementie 254c, 3h, k, kph, khh, s, wc, makuuparvi, terassit, 118,00m², 279000 €

 • Varaava takka.
  Varaava takka.
 • Alakerran makuuhuone.
  Alakerran makuuhuone.
 • Makuuparvi.
  Makuuparvi.
 • Yläkerran makuuhuone.
  Yläkerran makuuhuone.
 • Parveke.
  Parveke.
 • Makuuparvea.
  Makuuparvea.
 • Näkymä terassilta.
  Näkymä terassilta.
 • Kodinhoitohuone.
  Kodinhoitohuone.
 • Kodinhoitohuone.
  Kodinhoitohuone.
 • Kylpyhuone.
  Kylpyhuone.
 • Sauna.
  Sauna.
 • Erillinen wc.
  Erillinen wc.
 • Varaava takka.
 • Alakerran makuuhuone.
 • Makuuparvi.
 • Yläkerran makuuhuone.
 • Parveke.
 • Makuuparvea.
 • Näkymä terassilta.
 • Kodinhoitohuone.
 • Kodinhoitohuone.
 • Kylpyhuone.
 • Sauna.
 • Erillinen wc.

Upea Honkarakenteen Hirsihuvila Saimaan Rannalla – Unelmiesi Mökki

Tervetuloa kotiin idylliselle Saimaan rannalle, missä luonto tarjoaa parhaat puitteet rentoutumiseen ja lomanviettoon. Tämä upea Honkarakenteen pyöröhirsinen hirsihuvila sijaitsee Paljaveden rannalla ja kutsuu sinut nauttimaan ainutlaatuisesta elämäntyylistä Anttolassa.

Huvilan tilava pinta-ala, 105/118m², mahdollistaa mukavan ja ylellisen asumisen kauniissa ympäristössä. Talo on suunniteltu huolella ja tarjoaa kaikki modernit mukavuudet samalla kun se säilyttää perinteisen hirsirakentamisen lämpimän tunnelman.

Loivarinteinen luonnonmukainen tontti tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa. Voit nauttia upeista maisemista ja luonnon äänistä omalla terassillasi tai suunnata rannalle ja pulahtaa virkistävään Saimaaseen.

Tämä hirsihuvila tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan viettoon. Nauti Saimaan tarjoamista aktiviteeteista kuten veneilystä, kalastuksesta, melonnasta tai sup-lautailusta. Voit kokea jännittävät seikkailut vesillä tai rentoutua kalastuksen parissa auringonlaskun aikaan.

Vaivaton tieyhteys Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta tekee tästä huvilasta täydellisen paikan paeta kaupungin kiirettä ja stressiä. Vain reilun 2 tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista voit päästä nauttimaan luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

Huvilassa on kaikki mitä tarvitset: olohuone, tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja reilusti makuuparvitilaa, erillinen wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Lisäksi tilava varastorakennus tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja kaksi autolle autokatosta varmistavat, että autosi pysyvät turvassa ja suojassa.

Rakennettu vuonna 2006, tämä hirsihuvila on kestävä ja laadukas valinta. Honkarakenteen maineikas rakennustapa takaa kestävyyden ja arvon säilymisen vuosiksi eteenpäin. Voit siis huoletta keskittyä nauttimaan elämästäsi tässä upeassa ympäristössä.

Tee unelmistasi totta ja ota yhteyttä nyt järjestääksesi yksityisnäyttö tässä upeassa hirsihuvilassa. Älä jää odottamaan, sillä tämä ainutlaatuinen tilaisuus voi olla sinun pian!

Anttola – Luonnonkaunis Helmi Saimaan Rannalla

Anttola, Saimaan rannalla sijaitseva idyllinen kylä, tarjoaa upeita mahdollisuuksia luonnonläheiseen asumiseen ja virkistäytymiseen. Tämä rauhallinen kylä sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Mikkelistä, ja sen ainutlaatuinen luonto ja historialliset nähtävyydet houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden.

Anttolassa asuminen tarkoittaa yhteyden luontoon ja vuodenaikojen vaihteluun. Rantamaisemat tarjoavat upeat näkymät Saimaalle ja tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja muihin vesiharrastuksiin. Ympäröivät metsät ja luonnonpuistot ovat täydellisiä paikkoja retkeilyyn, marjastukseen ja sienestykseen.

Anttola on tunnettu myös historiallisista nähtävyyksistään, kuten vanhoista kirkostaan ja perinteisistä maalaismaisemistaan. Kylän viehättävät käsityöläiskaupat ja kesämarkkinat houkuttelevat vierailijoita tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin.

Vaikka Anttola tarjoaa rauhallisen maalaisympäristön, se ei kuitenkaan ole eristäytynyt. Kylässä on hyvät peruspalvelut, kuten kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisesti tuotettuja herkkuja ja palveluita. Yhteisöllinen ilmapiiri ja aktiiviset kyläläiset tekevät Anttolasta paikan, jossa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi.

Jos olet kiinnostunut asumisesta luonnonläheisessä ympäristössä Saimaan rannalla, Anttola voi olla juuri sinun unelmiesi paikka.

Discover Anttola: Your Scenic Retreat on the Shores of Lake Saimaa

Welcome to your scenic retreat in Anttola, nestled on the picturesque shores of Lake Saimaa. This charming village offers the perfect blend of natural beauty and rural tranquility, just a short drive from the bustling city of Helsinki.

Step into your cozy lakeside haven – a stunning Honkarakenteen log villa boasting panoramic views of Lake Paljavesi. Built in 2006, this 105/118m² retreat features a spacious living area, two bedrooms, ample loft space, a sauna, and a large terrace for soaking in the serene surroundings.

Immerse yourself in nature’s playground right outside your door. Anttola offers endless outdoor adventures, from boating and fishing on Lake Saimaa to hiking through lush forests and exploring the nearby nature reserves. With easy access to water sports and hiking trails, every day is an opportunity for new discoveries.

Explore the local charms of Anttola village, where historic churches, artisan shops, and quaint cafes await. Experience the warmth of the community as you stroll through the village streets, where friendly faces and welcoming smiles greet you at every turn.

Escape the hustle and bustle of city life and embrace the tranquility of Anttola. With its idyllic setting, rich natural beauty, and close-knit community, Anttola offers the perfect retreat for those seeking a slower pace of life and a deeper connection with nature.

Don’t miss out on the chance to make Anttola your own. Contact us today to schedule a private viewing of this exquisite lakeside retreat and start living the life you’ve always dreamed of.

Kohdetta myy

Aitoasunnot | Palhomaa OyY-tunnus: 1460620-6Maaherrankatu 14
50100 MIKKELI
mikkeli@aitoasunnot.fi+358 15 338 700

Esittely

Kohteen seuraavaa esittelyajankohtaa ei ole tiedossa
Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä!
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Perustiedot

67331470
67331470
Outilanniementie 254 c
52340 Mikkeli
Mökki tai huvila
Ei
Omistusasunto
3
105,00 m²
118,00 m²
Lisäksi makuuparvitilaa, joka on alle 160 cm korkeuden tilaa.
2006

Hinta ja kustannukset

279 000,00 €
Varainsiirtovero 3%. Sähkökulutus n. 20.000kWh/vuosi. Kohde myydään määräalana, jonka lohkomis- ja kiinteistönmuodostamiskustannuksista vastaa ostaja.

Lisätiedot

Ei
Makuuhuoneesta kulku parvekkeelle, josta luonto/metsänäkymä.
Asunnossa on sauna
Luonnonmukainen pihamaa.
Kyllä
Ilmansuunta: länsi
Reilunkokoinen terassi rannalle päin.
Vuolukivinen varaava takka.
Hyvä
Päärakennuksen ulkomaalaus 2023.
Porakaivo naapurin kanssa yhteinen.
Harmaiden jätevesien imeytysjärjestelmä naapurin kanssa yhteinen. WC:n jätevesille oma umpisäiliö.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali: Honkarakenteen pyöröhirsi.
Jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone.
Olohuoneesta kulku rannanpuoleiselle terassille. Koko korkea tila, vinot paneloidut sisäkatot. Lattiassa lauta, seinät hirsipinnalla.
Lattioissa lauta, seinät hirsipinnalla.
Kylpyhuone kaakeloitu. Lattialämmitys. Suihku.
Erillinen wc.
Pesukoneliitäntä, pesukone, kuivausrumpu.
Katto: Harjakatto

Asunnon tontti

491-544-1-48
Leinola
5 000,00 m²
Oma
Kovapohjainen, lapsiystävällinen ranta.
Järvi
Mikkelin kaupunki, p. 015-1941 tai www.mikkeli.fi

Muut lisätiedot

Pohjoinen, koillinen, luode.
Oma auto, merkityt venereitit alkavat kotilaiturilta.
Pääosa irtaimistosta kuuluu kauppaan.